În trecut, Sebastian Muntean (voce), Virgil Dulceanu (clape), Cristian Matesan (tobe) şi Costin Oprea (chitară) au colaborat cu studiouri, echipe de producţie şi trupe celebre, însă „Fata de ciocolată”, compusă de Virgil Dulceanu pe un text de Dana Nalbaru, îi consacră în această formulă.

Pe Sebastian Muntean ni-l amintim şi de la primul sezon al tv-show-ului „Vocea României”, când artistul a fost ales de Marius Moga să facă parte din echipa sa.

Pe de altă parte, Dragoş Bucur este un susţinător declarat al celor 4 băieţi de la Roads, mărturisind: "Sebastian are o voce impecabilă, iar pe ceilalţi muzicieni din Roads îi ştiu prin intermediul Danei (Nalbaru), care de fapt a şi fost cea care a avut ideea acestei colaborări. Cred că "Fata de ciocolată" este un cântec perfect pentru „Alt Love Building” şi le mulţumesc Danei pentru versuri şi băieţilor de la Roads pentru melodie, voce şi orchestraţie!", încheie Dragoş Bucur.

Filmat în mansarda pictorului german Marcel Thiele, videoclipul piesei „Fata de ciocolată” poartă amprenta lui Codrin Roibu, cunoscut pentru contribuţia la imaginea multor artişti de top de la noi, însă conţine şi inserturi din celebra producţie cinematografică. Astfel, în videoclipul „Fata de ciocolată” joacă şi bine cunoscuţii actori Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi Dragoş Bucur.

„Am ales o locaţie inedită, în care să te poţi juca în voie cu decorurile, cu luminile şi cu culorile, plus că am vrut ca şi băieţii să se simtă bine, confortabil, ca acasă. Ba i-am şi îndemnat să-şi aleagă singuri nişte tablouri care îi inspiră, pe care le-am inclus în decor. E o mansardă vecină cu biroul de management şi de PR, dar şi cu o supramansardă boemă, cu hamac, gramofon şi obiecte vintage, care te fac să te conectezi cu copilăria”, povesteşte Codrin Roibu, referitor la filmările clipului.