Starul din seria Fast & Furious, Vin Diesel, este acuzat ca s-a comportant neprofesionist in timpul unui interviu. Asta pentru ca actorul de 49 de ani, pe numele sau Mark Sinclair, a inceput sa-i faca avansuri celei care ii lua interviul!

Vin Diesel a intrerupt-o pe Carol Moreira, cunoscuta in Brazilia datorita clipurilor pe YouTube, cand aceasta ii punea intrebari despre cariera si cum a devenit Tom Hanks mentorul sau. In loc sa raspunda la intrebari, Vin Diesel a avut un comportament ciudat

"Doamne, esti atat de frumoasa, este frumoasa, am dreptate sau nu? Cum ar trebui sa fac acest interviu, uitati-va la aceasta femeie, vorbeste-mi baby" i-a spus Vin Diesel, ignorand apoi tentativele lui Moreira de a continua interviul: "Spune-mi povestea ta, hai sa plecam de aici, sa luam pranzul".

Restul "interviului" continua in acelasi stil, Vin Diesel oprind orice tentativa de a avea un interviu profesionist.

Carol Moreira a recunoscut apoi ca s-a simtit inconfortabil din cauza avansurilor lui Vin Diesel: "Am ras pentru ca era o situatie delicata. Nu mi-a placut. In acel moment nu stiam cum sa reactionez, veti vedea ca nu ma simteam confortabil, nu a fost frumos ca mi-a intrerupt munca" a povestit femeia.