In varsta de 21 de ani, modelul care a aparut in ipostaze indecente in clipul lui Thicke se va alatura distribuiei din care deja fac parte Ben Affleck, Rosamund Pike, Tyler Perry, Neil Patrick Harris, Patrick Fugit si Kim Dickens.

Emily Ratajkowski

Primul sau rol intr-o productie televizata a fost in ICarly: „Am interpretat rolul iubitei lui Gibby. A fost primul si singurul meu proiect actoricesc. Neavand televizor nu stiam nici despre ce e vorba in serial, nici cand era difuzat cand am dat probele. Am facut totusi doua episoade si cam asta a fost tot.

Emily Ratajkowski

Inainte de a aparea in Blurred Lines pe care initial l-a refuzat, Emily a aparut in videoclipul celor de la Maroon 5 pentru piesa Somebody.

Emily Ratajkowski

Gone Girl, productia care va avea la baza romanul cu acelasi nume al lui Gilian Flynn, va fi produs de 20th Century Fox, in regia lui David Fincher, scenariul urmand sa fie scris de Gilliam Flynn si Leslie Dixon.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski a realizat de curand o sedinta foto foarte HOT alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti fotografi din lume: Terry Richardson.

Emily Ratajkowski