O forma serioasa a unei boli de oase face ca Marie Andrews sa aiba o inaltime de doar 43 de centimetri. Acest lucru nu a oprit-o insa sa aiba un copil iar Mark, la doar 19 luni, e aproape dublu la inaltime - are 81 de centimetri!

Marie, 32 de ani, le-a spus celor de la The Sun: "Mark avea doar 3 luni cand m-a lovit accidental cu piciorul in timp ce il schimbam si mi-a fracturat o coasta. Cand ne jucam, indiferent cat ne distram, nu uit niciodata ca poate accidental sa cada peste mine si sa ma accidenteze serios.

Mereu ma asigur ca sunt cu spatele la perete pentru a ma sprijini atunci cand il imbratisez. Nu il strang niciodata prea tare sau pot usor sa imi rup alt os"

Marie a avut nu mai putin de 200 de fracturi, fiind incapabila sa mearga sau sa stea in picioare. Recent, a cazut din pat si si-a rupt genunchiul. In ciuda durerii si a riscului pentru propria sanatate, Marie, cea care este casatorita cu cercetatorul Dan, 34 de ani, nu a fost niciodata mai fericita.

"Sa fiu mama este un vis devenit realitate. Mark este copilul miraculos pe care nu credeam ca il pot avea. Doar sa-l vad cum creste este incredibil. Sa fim parinti ne-a adus atata fericire mie si lui Dan. Si chiar daca uneori suntem epuizati seara cand ne bagam in pat, nu as schimba nimic" mai spune Marie.