Ajuns până în etapa semifinalelor, Florin Pastramă s-a dovedit un om îndârjit, care a luptat atât pentru rămânerea în concurs, cât și pentru atenția persoanei care i-a furat privirea. Deși nu a câștigat marele premiu, a plecat din competiție logodit cu Brigitte Năstase, declarând că este cel mai câștigat participant.

Din discuțiile pe care le-a purtat de-a lungul experienței lui în emisiune am aflat detalii despre stilul de viață pe care îl ducea înainte de noul început, dar ne-am dorit să aflăm chiar de la el despre cum își alege vacanțele, de cât timp face sport și multe altele.  

Cum arată garderoba lui Florin Pastramă? După ce criterii îți alegi ținuta de zi cu zi?

Garderoba mea este un subiect despre care aș putea povesti mult, mai ales că acum sunt în situația ca 70% din hainele mele sunt cu trei numere mai mari ????. Înainte să intru în fermă, purtam 54 la pantaloni și XL la partea superioară...

Deci a trebuit să achiziționez totul pe mărimea mea actuală! Și am ales haine casual stilul clasic, prefer jeans în culori închise și cămăși sau tricouri pe care le pot purta și atunci când merg la șantierele unde îmi dezvolt business-ul, deoarece eu sunt dezvoltator imobiliar, dar cu care pot la fel de bine să merg la un prânz de afaceri. Sunt un om practic, am și ținute elegante, dar optez să le îmbrac seara sau atunci când ies la evenimente. 

Care sunt destinațiile tale preferate pentru vacanță? 

Destinațiile mele preferate de vacanța sunt la mare sau ocean, mi-a plăcut mult Dubaiul datorită luxului și a opulenței, Las  Vegasul, dar și New Yorkul. Dintre orașele europene, îmi place mult Parisul, deoarece acolo nu mă voi plictisi niciodată, mereu descopăr că mai am ceva de vizitat, iar gastronomia este fenomenală.

Ce/cine te inspiră în alegerile tale personale (vestimentare/vacanțe)?

Îmi place sa fiu la modă și urmăresc tot ce apare nou la brand-urile pe care le port. Deciziile și alegerile ținutelor le iau singur sau, mai nou, cu Brigitte. Atunci când am ales să plec într-o vacanță, am ținut întotdeauna cont și de partenera cu care eram. Deciziile le-am luat împreună. Cu Brigitte îmi doresc să mergem în Bali sau Maldive.

De când ai început să faci sport și cine te-a ghidat pe acest drum?

Am început să fac sport (sală) de la 18 ani, deci de 22 de ani. Întotdeauna mi-a plăcut să am un corp bine definit și cu masă musculară și voi lucra toată viața mea la asta. Este un mod de viață și alimentația este foarte importantă, pentru a realiza acest lucru.

Cât de des mergi la sală și ce grupe de mușchi lucrezi cu mai multă atenție? 

La sală merg de 5 ori pe săptămână. În prima parte a antrenamentului fac o oră de cardio, apoi lucrez brațele, spatele și pieptul. Tot de 5 ori pe săptămână fac masaj pentru refacerea musculaturii.

”Sunt un om pozitiv și cu o dorință de viață enormă”, spunea Florin. Unde îl va purta această dorință și ce planuri va avea după căsătorie, rămâne să aflăm în perioada următoare!