Legendarul pugilist Floyd Mayweather a anunțat într-o celebră emisiune de la radio că fiica lui și a Melissei Brim va deveni mămică. Iyanna Mayweather are 20 de ani și a rămas însărcinată cu iubitul ei, Kentrell DeSean Gaulden. În vârstă de 21 de ani, tânărul este cântăreț rap și activează sunt numele de scenă NBA YoungBoy. 

În ciuda vârstei sale fragede, YoungBoy are deja 5 copii, iar acum îl așteaptă pe al șaselea.

Zvonuri au început să circule acum câteva săptămâni, însă familia fetei nu a vrut să le ia în seamă. În weekend, Floyd Mayweather a vorbit deschis despre această noutate din viața familiei sale.

Întotdeauna am vrut ce a mai bun pentru ea. Dacă asta o face fericită, atunci și noi suntem fericiți - eu și mama ei suntem fericiți”, a dezvăluit fostul mare campion în emisiunea Hollywood Unlocked, de la postul de radio iHeart.

Mayweather a explicat că încearcă să nu intre prea brutal în viața fiicei ei, care poate lua decizii importante și fără ajutorul părinților ei.

Ceea ce nu vreau să fac este să mă amestec în problemele ei persoanle, deoarece, odată ce nu mai stă sub acoperișul meu, știi ce? Totul este între ea și jumătatea ei mai bună”, a comentat fostul boxer.

Ce crede Floyd Mayweather despre iubitul fiicei sale

Fostul pugilist îl privește cu simpatie pe iubitul fiicei sale, chiar dacă acesta mai are 5 copii din relații amoroase anterioare. 

Mă uit la NBA YoungBoy ca la un copil. Nu mă pot supăra pe un copil ca el”, a declarat Floyd Mayweather.

Fiica lui Floy Mayweather, probleme grave cu legea

În aprilie 2020, Iyanna Mayweather a fost arestată după ce a înjunghiat o femeie, cu un cuțit de bucătărie, în casa iubitului ei. Fameia, una dintre fostele iubite al lui YoungBoy, este și mama unui dintre copiii rapperului.

Fiica lui Floyd Mayweather este judecată acum pentru tentativă de omor și riscă până la 20 de ani de închisoare.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Anisia Gafton: „Aș face sex cu Andrei Stoica!”