Cu multă energie și zâmbetul caracteristic, în public s-a aflat și George Piștereanu, actorul care-l interpretează pe Tibi, unul dintre oamenii lui Vlad care lucrează pentru Leo în serial. Am profitat de ocazie să aflăm de la el ce părere are despre show-ul live și ce sfaturi le dă celor care încă au mari emoții la urcarea pe scenă. 

Cum îți petreci, în mod normal, serile de vineri?

Ziua de vineri a devenit foarte specială odată cu momentul din care a început reluarea episodului VLAD și sezonul nou din Românii au Talent. Cred că sunt foarte bine corelate aceste două show-uri pentru că sunt pline de entuziasm și frumusețe și oferă spectatorului două momente mari la sfârșit de săptămână, chiar înainte ca oamenii să înceapă să se distreze. 

Cum a fost seara de vineri în publicul Românii au Talent?

Eu mai fusesem la câteva emisiuni ale PRO-ului în public, dar aseară având în vedere că eram împreună cu ai mei colegi din VLAD și cu foarte mulți prieteni din trust, a fost o energie specială, cred că mai specială decât la un spectacol normal de teatru la care merg pentru că este cu adevărat un show. Efortul care se depune pentru acest live este greu de imaginat și oamenii la televizor nu reușesesc să vadă cu adevărat munca imensă care stă în spatele acestui show. Din public, am simțit direct emoția, deși eu mă emoționez greu, dar ce au transmis concurenții și jurații a fost incredibil. Iar cei doi prezentatori sunt exact unde trebuie să fie, au glumele la ei, piperează show-ul într-un mod uluitor. 

Este mai bine să fii în public sau să te afli pe scenă?

Cred că uneori îmi place să gust și din partea cealaltă a scenei, adică din public pentru că este o energie diferită. Emoțiile nu sunt la fel de mari, dar simți emoțiile concurenților. Dominant, evident că prefer să fiu pe scenă. 

Ai trecut prin audițiile în fața unui juriu, ce ai recomanda celor care urcă pentru prima dată pe o scenă?

Emoțiile pe scenă reprezintă una dintre cele mai mari probleme ale artișților. Eu cred că trebuie ajuns la nivelul în care să transformi emoțiile în beneficiul tău, adică să ajungi să le înțelegi, dar să nu le anulezi. Cred că o bună parte din artiști vor să anuleze emoțiile, dar ele sunt constructive. Sfatul meu este să fie siguri pe ei, să creadă în ceea ce fac și să nu uite că mai ales la ”Românii au Talent”, dacă au trecut de preselecții, ceea ce fac ei este ceva special și lumea trebuie să vadă asta.  

Doar o zi ne mai desparte de finalul primului sezon VLAD. Luni, de la ora 20:30, pe PRO TV vom vedea cum continuă planul răzbunării și vom acumula trăirile necesare până la revenirea actorilor noștri preferați pe micile ecrane. 

 

Sursă imagini: Instagram George Pistereanu