Fundasul Barcelonei, Gerard Pique, a vorbit cu cei de la TV3 in care a povestit cum a inceput relatia cu Shakira, alaturi de care are acum 2 copii.

"Prima data cand am intalnit-o a fost la Madrid cand am filmat pentru melodia Waka Waka inainte de Campionatul Mondial din 2010. Atunci i-am cerut numarul de telefon.

Ea a ajuns in Africa de Sud inaintea noastra (echipa nationala a Spaniei) pentru ca urma sa cante la ceremonia de deschidere. Asa ca i-am trimis un mesaj in care o intrebam cum e vremea pentru ca urma sa ajungem in cateva zile.

Este o intrebare tipica si stupida la care raspunzi de obicei ceva de genul: <E frig, ia-ti o geaca>. Dar mi-a raspuns cu un mesaj lung, in detaliu, spunandu-mi despre schimbarile de temperatura de pe parcursul zilei.

Mi-am spus: <Doamne, asta nu e normal>. In acele detalii mi-am putut da seama ca este afectiune. Am inceput sa ne trimitem mesaje pe tot parcursul turneului, dar singura sansa sa ne vedem era la finala pentru ca urma sa cante si la ceremonia de inchidere.

Asa ca i-am spus ca daca va trebui sa ajung in finala pentru a o vedea, o voi face. Si atunci a fost a doua oara cand ne-am intalnit, dupa finala Campionatului Mondial" a povestit Pique.