Cântăreaţa în vârstă de 53 de ani a susţinut un concert la Istanbul, Turcia, în faţa a peste 55.000 de oameni, iar în timpul piesei "Human Nature", vedeta şi-a dezgolit unul dintre sâni.

Madonna a urcat pe scenă purtând o pereche de pantaloni largi şi o cămaşă albă, având părul prins. Pe parcursul piesei, cântăreaţa şi-a dat jos cămaşa, rămânând în faţa fanilor în sutien.

La un moment dat, Madonna şi-a dezgolit unul dintre sâni, spre deliciul fanilor, care au aclamat-o şi aplaudat-o, scrie scrie dailymail.co.uk.

 

Vedeta s-a întors apoi cu spatele la public şi şi-a descheiat fermoarul pantalonilor, apărând din nou cu faţa spre ei cu mâna în pantaloni. Imediat după ce şi-a încheiat fermoarul pantalonilor, Madonna a început să cânte piesa "Like a Virgin". Vedeta a mers în Turcia alături de iubitul său, Brahim Zaibat, copiii săi Rocco şi Mercy şi o echipă de 200 de oameni.

Madonna susţine în 2012 un turneu mondial prin care îşi promovează cel mai recent material discografic, intitulat "MDNA". "MDNA" este al 12-lea album de studio al Madonnei şi urmează materialului discografic "Hard Candy", lansat în 2008.

Turneul mondial al Madonnei va avea spectacole în Europa, America de Nord, America de Sud şi Australia.