Natasha Boyer a fost persoana norocoasa care a primit un bacsis de 175 de ori mai mare decat costa pizza pe care a livrat-o. Ea a primit comanda de la Biserica Sycamore Creek din Pickerington, Ohio pentru o pizza care costa 5.99 de dolari.

Dupa ce acestia au platit costul pizzei, au intrebat-o: "Care e cel mai mare bacsis pe care l-ai primit?" si au scos un teanc de bani! In total - 1.046 de dolari!

"Am invatat in Biserica noastra in aceasta luna despre generozitate. Asa ca am facut ceva special pentru tine astazi" au explicat gestul. Boyer, cea care are grija singura de copilul ei, a putut sa plateasca chiria cu banii primiti. In dimineata acelei zile primise avertisment de evacuare.

In urma cu o saptamana, o Biserica din Anchorage a facut acelasi lucru. Au surprins un barbat cu un bacsis de 1.900 de dolari, bani cu care a putut sa-si plateasca facturile medicale.

 

 

A church surprised a pizza delivery person with a $1,046 tip. It was a lesson for the congregation about the power of generosity.

Posted by INSIDER on Tuesday, October 27, 2015