Tigrii de la Grădina Zoologică "Out of Africa Wildlife Park" au fost întotdeauna un punct de atracţie pentru toţi vizitatorii stabilimentului, iar îngrijitorii cât şi persoanele care iubesc aceste animale sunt tot timpul cu ochii pe cuşca acestora, scrie Daily Mail.

Citeste si: Poza care a pus pe ganduri multa lume! Calator in timp descoperit intr-un film cu Charlie Chaplin!

Unul dintre îngrijitorii tigrilor de la acest parc a reuşit să le dea vizitatorilor mari emoţii prin intermediul gestului său, uimind asistenţa.

Jeff Harwell, în vârstă de 30 de ani, a plonjat în piscina aflată în interiorul cuştii tigrilor de la această grădină zoologică, urmat aproape pe urmele sale de către un tigru imens.

Perechea formată din Jeff şi tigrul cu pricină au făcut deliciul publicului prin intermediul "bălăcitului" în piscina de 45 de metri adâncime.

Citeste si: Au vrut sa arate ca sunt mai tari decat moartea: 6 oameni pe care MOARTEA I-A CONTRAZIS

De altfel, spectacolele oferite de îngrijitorii grădinii acompaniaţi de tigrii de aici sunt frecvente, şi au devenit o tradiţie la "Out of Africa Wildlife Park".

Jeff Harwell

 

Prin intermediul acestor demonstraţii personalul de la grădina Zoo americană îşi doreşte să arate vizitatorilor cât de spontani, vivace şi rapizi sunt tigrii, reuşind totodată să se adapteze unui mediul în care interacţionează constant cu oameni.

Pe parcursul reprezentaţiilor îngrijitorii folosesc şi baloane colorate pentru a le atrage atenţia tigrilor şi pentru a se juca cu aceştia. De asemenea, ei încurajează animalele să îi urmeze în piscină.

Jeff Harwell

 

Spectacolele îngrijitorilor sunt puse în scenă în fiecare zi a săptămânii şi atrag tot mai mulţi vizitatori ai Grădinii Zoologice "Out of Africa Wildlife Park".