Participanţii la trafic care treceau pe lângă cuplul teribilist au fost pur şi simplu şocaţi, însă unul dintre aceştia a avut prezenţa de spirit de a filma întreaga scenă.

Aşa cum se poate vedea în imagini, şoferul motocicletei nu poate vedea încotro se îndreaptă, în timp ce pasagera sa este întoarsă complet cu spatele la drum.

Tinerii, care nu au fost încă identificaţi, s-au sărutat mai mult de un minut, potrivit martorilor, şi nu puteau vedea în ce direcţie merg. Pe deasupra, cei doi motociclişti nu purtau căşti de protecţie.

Fernando Nascimento, persoana care a filmat întreaga scenă a spus că nu a mai văzut până acum aşa ceva , recunoscând că a fost şocat.

"Nu am mai văzut până acum pe şosea aşa ceva. Am fost cu adevărat şocat şi mi s-a părut un gest extrem de ciudat. În plus chiar mi-a fost teamă pentru ei deoarece s-au expus la un risc foarte mare", a explicat Nascimento.

"Eu credeam că motociclistul e singur şi conduce fără cască, tocmai din acest motiv m-am decis să îl filmez. Când ne-am apropiat cu maşina de cei doi am realizat că de fapt niciunul dintre ei nu purta cască sau vreun altfel de protecţie. Am fost uimit.

Din când în când şoferul mai deschidea câte un ochi pentru a vedea pe unde mai merge, dar totuşi au făcut ceva foarte riscant. Cred că s-au sărutat mai mult de un minut, pentru că mi-a luat ceva timp să scot camera şi să încep să îi filmez", a adăugat brazilianul.

După cum povesteşte Fernando, cuplul a ieşit la un moment dat de pe autostradă continuând să se sărute. "Sunt pe bună dreptate nebuni. Au avut mare noroc că nu s-a întâmplat ceva grav", a spus nascimento.

Sheldon Vortolin, şeful poliţiei autostrăzi din Brazilia a analizat imaginile postate pe internet şi a spus că, în cazul în care va fi prins, şoferul motocicletei va rămâne fără carnet.