Nici măcar nu e vorba despre o misiune imposibilă, ci de atenție, galanterie, apreciere, o bună comunicare, și, bineînțeles, de chimie între tine și ea. 

Așadar, indiferent dacă ați început să ieșiți de curând și îți dorești ca relația voastră să evolueze sau dacă sunteți deja împreună de multă vreme și pur și simplu vrei să mai spargi rutina zilnică, sunt câteva gesturi mici pe care le poți face pentru ea. Nu doar că o vei surprinde și o vei impresiona plăcut, dar îi vei și (re)cuceri inima!

Fii alături de ea și susține-o în fiecare moment

Nu trebuie să îi iei lucruri extravagante, să muți munții din loc și nici să te dai de trei ori peste cap în fiecare zi pentru a-i arăta că o iubești. Dragostea nu ține nici de cadouri materiale și nici nu e atât de încâlcită pe cât o vezi tu de cele mai multe ori. 

Uneori, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să o asculți. Să o lași să îți povestească despre lucrurile care îi plac și o pasionează, care o revoltă sau o întristează. Să o susții în momentele dificile, să o întrebi dacă este ceva ce poți face pentru a o ajuta. Pur și simplu, să îi acorzi atenție, să știe că îi ești alături și că poate conta pentru tine în fiecare clipă.

Fă-i mici surprize

Din când în când, chiar dacă nu este o ocazie specială, cum ar fi ziua ei de naștere ori aniversarea voastră de trei ani, poți face un gest care să-i aducă bucurie. De exemplu, dacă locuiți deja împreună și ajungi acasă înaintea ei, îi poți găti felul ei de mâncare preferat (dacă nu ești tocmai un chef iscusit, poți încerca și ceva mai puțin complicat, cum ar fi o porție de paste sau deja tradiționalii-cu-care-nu-poți-da-greș-vreodată cartofi prăjiți), ca să o aștepți cu masa gata. Dacă lângă cină este și un pahar de vin sau un cocktail delicios pregătit de tine (un Cosmopolitan cu vodca sau poate cel mai fresh Mojito cu rom alb și extra-mentă), succesul serii în doi este asigurat.

Dar scenariile pot lua numeroase alte forme. Un buchet de flori trimis la birou cu un mesaj pe care numai ea îl poate înțelege, bilete la concertul trupei sale preferate, o carte pe care voia de multă vreme să o citească sau chiar și un banal maraton de seriale într-un weekend petrecut pe canapea (completat de o porție de pancakes făcute de tine): iată doar câteva mici idei care, în mod sigur, îi vor aduce un zâmbet uriaș pe chip. 

Propune-i experiențe noi în fiecare weekend

Dacă nu faceți parte din categoria norocoșilor care pot munci de oriunde și care nu sunt condiționați de un program de lucru sau de alte angajamente profesionale, s-ar putea ca timpul vostru să fie limitat pe parcursul săptămânii. În weekend, în schimb, poți explora cu ea nenumărate posibilități și activități încercate pentru prima oară de amândoi - de la testarea unor restaurante noi în oraș și picnicuri pe acoperiș, la scurte escapade în jurul lumii. 

Dacă vă plac aventurile în natură, puteți încerca un roadtrip în țară, poate chiar într-o zonă de munte în care nu ați mai fost până acum, unde peisajul este spectaculos indiferent de anotimp. Pasionați de vacanțe și descoperirea unor destinații noi? Întotdeauna e loc pentru un city-break într-un orășel european, pe care îl puteți parcurge la pas în două, trei zile - Florența din Italia, Bruges din Belgia, Cambridge din Anglia sau Toledo din Spania sunt doar câteva opțiuni interesante de luat în calcul. Îndrăgostiți de adrenalină? Atunci o cursă pe circuit sau un salt cu parașuta s-ar putea să vă trezească interesul. 

În concluzie, relațiile nu sunt nici pe departe atât de încurcate pe cât par la prima vedere. Iar dacă ești atent și ții cont de câteva sfaturi-cheie (ceea ce e valabil și pentru ea), plictiseala și supărarea nu vor interveni în povestea voastră niciodată. 

Foto: Shutterstock.com