„Cetățeanul” Marian Godină este acid cu toată lumea, iar recent a luat la bani mărunți activitatea primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Polițistul, care se bucură de notorietate pe rețelele sociale, a ironizat stilul primarului de la 5, care controlează cu o „mână de fier” tot ce mișcă în sector.

Într-un clip realizat pe YouTube, Godină l-a imitat pe Piedone, care obișnuiește să supervizeze din teren activiatea subalternilor săi. Edilul, care adesea le cere angajaților din primărie să iasă din birouri pentru a afla care sunt nevoile oamenilor, are o atitudine autoritară când vine vorba de a-i pune la muncă pe cei din subordine.

Imitând stilul lui Piedone, Godină s-a adresat animalelor din gospodăria proprie (două alpaca și doi câini) pe un ton răstit, cerându-le să „pună mâna la muncă”, nu să taie frunze la câini. Vezi video AICI!

Primarul Piedone, replică acidă la clipul lui Godină

Cristian Popescu Piedone nu a rămas dator, răspunzându-i polițistului în aceeași notă.  

Mister Marian Godină, 

Salutări din Sebastian, răspântie cu Ferentari! (…) Ce treabă ai cu mine, domnule polițist? Ți-am dat peste cap viața, socotelile, urbea? Nu ți-am cosit în fața porții? Ți-am luat varul de pe gard? Vorbești despre Piedone ca să ce? Scrie, domnule, despre căpriori! Du-te în munți și vezi ce face mult prea hăituita capră neagră! Salvează ceva! Fii util pentru natură! Fă ceva pentru mediu, că ne prăpădim, domnule polițist!”, a scris edilul pe contul său de socializare.

Piedone a ironizat până și fizicul lui Godină, plin de „steroizi”, „să țipe maieul”, a replicat edilul.

O zi mai târziu, Marian Godină a revenit cu un clip pe YouTube, în care l-a ironizat pe edil pentru ceea ce urmărește în mediul online. Conform polițistului, primarul este abonat la mai multe pagini de Facebook deocheate, în care apar femei îmbrăcate sumar.

Sunt doamne care nu prea au îmbrăcăminte. Probabil domnul primar le urmărește pentru a le oferi un ajutor”, a spus Godină în clip.

Primarul a explicat, pe același ton, de ce urmărește acele conturi sociale.

Domnule, da: Piedone este sexy și are și fane cu silicoane! Le mai amendați și dumneavoastră, uneori, deseori, nu? La șosea, monșer, desigur! Pe dreapta, acolo cum vă e legea!”, i-a trasmis edilul Sectorului 5.

Piedone, sfaturi pentru Godină

În finalul pledoariei sale, Cristian Popescu Piedone, i-a dat și niște sfaturi de viață polițistului din Brașov.

La ce-ți trebuie, dom-ne? Te ajută? Achiți RCA, curent, gaze mai lejer? Ce-ți trebuie like-uri d-astea de net? De ce ți le dorești? Crezi că vei fi frumos dacă te pozezi, ulterior, cu ele? Șezi lin... Nu face! Ascultă-l pe Piedone: Bucură-te de viața pământeană, domnule! Ascultă un om, da de pomană, fii blând, mângâie un câine, citește Harap Alb, caută-l pe Hristos (la biserică și în cărți mari, nu groase, și mai ales... nu scrie amenzi sentimentale! (...)

Cu drag.

PS: Astea sunt singurele rânduri, singurele like-uri pe care ți le împrumut! Pentru că într-o zi, demult, ți-am citit o carte! Doar... d-aia îți răspund!”. 

Fotografii: Marian Godină YouTube/Cristian Popescu Piedone Facebook

Vezi și VIDEO: