Huawei Watch GT 4, a patra generație de tehnologie revoluționară

Huawei Watch GT 4, a patra generație de tehnologie revoluționară

Să-ți cumperi un gadget purtabil Huawei este un proces la fel de satisfăcător ca personalizarea în sine a produsului, asta pentru că Huawei are în vitrina sa online nu doar o gamă foarte variată de produse — de la ceasuri high-end la brățări de fitness și tracking — dar și versiuni de prezentare diferite pentru fiecare în parte.

Să luăm, de exemplu, acest nou Watch GT 4, care prin designul său exprimă foarte convingător mantra „Fashion Forward” a producătorului chinez. Așa cum îi zice și numele, este a patra generație a seriei GT și, cum probabil te-ai aștepta, aduce mici dar multe îmbunătățiri. Să le luăm pe rând, așadar!

Design și construcție

Azi avem la test acest smartwatch de la Huawei, WATCH GT 4, care are brățară din flor… flur… fluoroelastomer. În industrie e cunoscut ca FKM, așa că o să-i zicem așa de acum încolo, că e mai simplu. Ce este FKM? E un cauciuc sintetic rezistent la căldură, chimicale și uzură. Ceea ce-l face nemaipomenit de potrivit pentru acest smartwatch, care vine cu o mulțime de feature-uri pentru o viață activă.

Dar e bine să știi că găsești Watch GT 4 și în versiuni mai elegante, fie cu curea din piele sau compozită, sau chiar cu brățară metalică. Cu toate că numitorul comun aici rămâne carcasa octogonală, este evident că fiecare dintre aceste versiuni de Watch GT 4 îi conferă un caracter personal.

Carcasa octogonală este specifică versiunii de 46 mm, în timp ce pentru dimensiunea mai mică, de 41 de milimetri, primești carcasă circulară, elegantă. Nu, nu este greșit gândul că versiunea de 46 mm este bărbătească și cea de 41 mm este dedicată femeilor — până la urmă, aici găsești funcții specifice precum monitorizarea ciclului menstrual și a perioadelor de ovulație.

Citește continuarea pe supergadget.stirileprotv.ro!

Modifică Setările