Anton Banaghan este numele unui tanar de 21 de ani care a impresionat la auditii intr-un unui show de talente din Marea Britanie! El a primit 4 'da'-uri din partea judecatorilor dupa ce a cantat melodia Budapest a lui George Ezra si s-a calificat mai departe in Boot Camp, fiind insa eliminat in aceasta faza!

Banaghan a atras insa si atentia presei, atat intr-un mod pozitiv, cat si in unul negativ. Povestea lui a fost preluata de ziare, Anton dezvaluind ca a fost adoptat de o familie din Irlanda cand avea doar 3 ani. "M-am mutat atunci aici. Am fost adoptat de o familie irlandeza din Tipperary. M-au primit cand eram doar un copil. Am o sora, Jade - este incredibila si studiaza la drept in paralel cu cariera de modeling. Mama mea, Lorraine, canta si ea. Pe tatal meu il cheama Joe.

Nu stiu nimic despre Romania insa m-am intors acolo in urma cu 2 ani sa vad cum e. Este o tara frumoasa dar nu as trai acolo. Cred ca am stiut mereu ca sunt adoptat si cand am devenit mai mare i-am intrebat pe parinti despre asta. A fost un proces foarte lung pentru ei si au lucrat mult. Mi-au spus ca a fost dificil sa mearga in Romania si sa vada atatia copii. Mi-au spus ca ar fi vrut sa-i ia pe toti dar m-au luat doar pe mine" a povestit Anton.

Cei de la The Sun au scos insa la iveala si un scandal din trecutul lui Anton. In urma cu 3 ani, cand avea doar 18 ani, el a fost arestat dupa ce s-a certat cu un membru al staff-ului barului unde lucra part-time si i-a furat telefonul si cheia de la masina, fugind inainte de aparitia politiei. Anton a fost arestat a doua zi si si-a recunoscut fapta.

Alte voci din Romania spera sa ii impresioneze pe judecatorii de la Vocea Romaniei, vineri de la ora 20.30, in direct la Pro TV! Auditiile pe nevazute continua!