Josh Reed, un barbat de 21 de ani din Anglia, a plecat de acasa cu pasaportul gresit - el voia sa mearga alaturi de prieteni la Dortmund pentru un meci al celor de la Borussia.

Culmea - Josh a observat abia in a avion ca avea documentul gresit! El a trecut de paznicii de la securitatea aeroportului Stansted si a reusit sa ajunga si in avion fara probleme.

Asta desi el are 1.90m inaltime, in timp ce iubita lui, Sophie Watkins, are doar 1.57m inaltime si este insarcinata in 7 luni!

I-a luat din greseala pasaportul iubitei si s-a dus la aeroport! Ce s-a intamplat cand a incercat sa treaca de securitate

Din fericire pentru el, a putut sa se foloseasca de carnetul de sofer pentru a trece de securitatea aeroportului din Germania iar Sophie i-a trimis prin curier pasaportul bun pentru a reveni in Anglia.

"Am fost socat cum am putut sa fiu confundat cu o femeie mica si bruneta. Este teribil ca nu a observat nimeni. Credeam ca e pasaportul meu, fata l-a verificat alaturi de biletul de avion" le-a spus Josh celor de la The Sun.