La 25 de ani, tanarul Ben Schlappig se lauda ca poate sa calatoreasca in jurul lumii fara sa plateasca mai nimic si asta pentru ca timp de 10 ani si-a perfectionat talentul de a vana ofertele companiilor aeriene.

La inceput, adica la 13 ani, a descoperit un forum dedicat celor care isi cautau un hobby. Aici a descoperit ca foarte multa lume isi doreste sa calatoreasca, dar nu toti au banii necesari sa o faca. Cum si el provenea dintr-o familie modesta si-a propus sa incerce sa ajunga ca intr-o buna zi sa faca inconjurul lumii fara sa plateasca biletele de avion. Si a reusit.

A inceput prin a acumula mile plecand cu cele mai bune oferte de bilete de avion in interiorul Statelor Unite. Timp de 10 ani a strans atatea avantaje incat acum tanarul de 25 de ani se poate deplasa oriunde in lume fara sa plateasa nimic.

De curand a vizitat China, unde a zburat la clasa 1 cu una dintre cele mai luxoase companii aeriene din lume, iar acum este in Germania, unde isi ocupa timpul vizitand castelele de pe valea Rhinului.

 

foto 1

foto 2