În urmă cu opt ani, Mark Zuckerberg a avut ideea de a înfiinţa o reţea de socializare pe care a numit-o Facebook.

De atunci, milioane de oameni s-au înscris în ea iar el a devenit unul dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni ai lumii.

Într-un interviu rar pe care l-a acordat Zuckerberg, el mărturiseşte că poartă aproape în fiecare zi acelaşi tricou simplu, de culoare gri. Pentru a nu avea bătăi de cap în fiecare dimineaţă, co-fondatorul Facebook şi-a cumpărat 20 de astfel de tricouri iar decizia privind vestimenţia în fiecare zi este una simplă, informează Daily Mail.

Mark Zuckerberg

 

Întrebat de Matt Lauer, de la Today, dacă are mai multe tricouri la fel, răspunsul lui Zuckerberg a fost tranşant.

"Vreau să spun că port acelaşi tricou, în fiecare zi", după care a recunoscut că are 20 de astfel de tricouri acasă.

El a menţionat că nu are nevoie de prea mult spaţiu pentru îmbrăcăminte acasă, în comparaţie cu soţia lui, Priscilla Chan. El foloseşte doar un sertar. "Ca bărbaţii de peste tot, nu?", a fost întrebarea retorică a lui Zuckerberg.

Milionarul de 28 de ani a mai dezvăluit că a primit de la Tim Cook, de la Apple, un iPhone 5.

"Este un dispozitiv minunat. IPhone este o platformă foarte bună. Sunt mai mulţi oameni care folosesc Facebook pe Android pentru că asta e situaţia deocamdată, mai mulţi oameni au Android. Şi mai mult decât atât. Mulţi oameni, atunci când sunt pe mobil, pentru a intra pe Facebook folosesc pur şi simplu un browser", a mai spus el.