Fostul portar de la Werder Bremen si Hoffenheim, Tim Wiese, a semnat cu WWE-ul! Wiese a aparut la un show de wrestling din Frankfurt in 2014 iar saptamana aceasta a anuntat ca se va antrena pentru a intra in ring!

Legenda Triple H, cel care ocupa functia de COO in WWE si se ocupa cu centrul de dezvoltare al companiei. Tim Wiese va incepe antrenamente din aceasta saptamana la baza din Orlando, Florida.

"Tim este tenace. El continua sa fie foarte vocal in dorinta lui de a demonstra ca are ceea ce ii trebuie si a aratat multa rezistenta si determinare pentru a-si crea aceasta oportunitate. Este momentul in care va arata ce poate. Daca totul va merge bine in Florida, va avea ocazia sa intre in ring" a declarat Triple H.

Il mai tii minte pe Tim Wiese? Fostul portar al Germaniei a semnat cu WWE-ul si va debuta in wrestling! Cum arata acum

"M-am antrenat din greu pentru asta si sunt entuziasmat de oportunitate. Indiferent de ce va fi nevoie, obiectivul meu este sa intru intr-un ring al WWE-ului in luna noiembrie. Vreau acel meci!" a spus Wiese, cel care a pus multa masa musculara de cand si-a incheiat cariera in fotbal.