Câteva poze suprapuse cu realitatea din ziua de astăzi din Vietnam demonstrează că ţara asiatică nu s-a schimbat foarte mult.

Khanh Hmoong, un fotograf din Vietnam, a postat pe contul său de Flickr o serie de fotografii în care compară realitatea din anul 2013 a acestei ţări şi felul în care arăta statul asiatic în 1920, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Vietnam

 

Poziţionând imaginile în diverse locaţii din ţară, Hmoong reuşeşte să facă distincţia dintre prezent şi trecut. Efectul creat de aceste suprapuneri de imagini permite privitorului să observe prin ce schimbări arhitecturale şi tehnologice a trecut Vietnam pe parcursul a câtorva decenii.

Vietnam

Vietnam

 

O parte din fotografiile publicate de fotograf au fost făcute în anul 1920, însă câteva sunt datate din perioada celebrului război vietnamez.

Vietnam

Vietnam

 

Câteva imagini pun accentul pe modificările de mediu cât şi de transport, putând fi văzute fotografii în care apar oameni folosind cai sau măgari pentru transport. În 2013 sunt observate însă autovehicule de diferite tonaje utilizate de locuitorii din Vietnam.

Vietnam

Vietnam

Vietnam

Una dintre fotografii prezintă câţiva soldaţi care cuceresc în mod triumfal un templu vietnamez care, în anul 2013, pare a fi o atracţie turistică locală.

Vietnam

Vietnam