IMAX si WARNER BROS. PICTURES prelungesc parteneriatul deja existent, anuntand noi titluri care vor aparea in anii urmatori. Ca parte a acordului, IMAX va lansa aproximativ 12 filme mult-asteptate, inclusiv animatii si filme live-action. Printre cele mai cunoscute se numara: „Kong: Skull Island” si sequel-ul la „Godzilla”, „Blade Runner 2049”, „Tomb Raider”, „Ready Player One” al lui Steven Spielberg, „The LEGO Batman Movie”, „Minecraft”, sequel-ul la „The Fantastic Beasts and Where to Find Them”, precum si filmele anuntate anterior „Justice League”, „Wonder Woman” si alte titluri DC.

Acordul include, de asemenea, si filmul lui Cristopher Nolan, „Dunkirk”, prin care regizorul va continua traditia inceputa prin a filma cu camerele IMAX de 15 perf 65mm productiile „The Dark Knight”, „The Dark Knight Rises” si „Interstellar”. Aceste secvente se vor extinde pe verticala pentru a umple intregul ecran, oferind mai multa actiune decat ecranul standard, de o claritate si culoare neegalate, pentru o experienta cu adevarat unica si captivanta.

„Suntem foarte incantati sa continuam parteneriatul de lunga durata cu cei de la IMAX prin aceste filme excepționale si asteptam cu nerabdare sa-i oferim publicului posibilitatea de a viziona filmele pe cel mai mare si mai imersiv ecran existent”, a declarat Sue Kroll, Presedinte Marketing si Distributie, Warner Bros. Pictures.

„Suntem mandri sa prelungim parteneriatul nostru de 13 ani cu familia Warner Bros., cu titlurile celor mai apreciați producatori de film din industrie, cum ar fi prietenii nostri Christopher Nolan, Steven Spielberg, David Ellison, David Heyman si David Yates”, a declarat Greg Foster, CEO al IMAX Entertainment si Vicepresedinte Senior Executiv al IMAX Corp. „Parteneriatul Warner Bros. - IMAX a adus miliarde de dolari la box-office si a devenit sinonim cu blockbusterele din intreaga lume.”

Fiecare film va trece prin procedeul IMAX Experience® de imbunatatire a imaginii si sunetului, orice film IMAX fiind astfel de o calitate superioara oricarui alt format. Camerele IMAX, procesul IMAX DMR de imbunatatire a imaginii, sistemul de proiectie, precum si cel audio, designul salii, toate acestea vor fi personalizate si imbunatatite pentru a face publicul sa se simta parte din film.

In Romania, doar la Cinema City poti experimenta un film in formatul IMAX, unde totul este personalizat si perfectionat pentru a te face sa simti ca esti parte din film, avand parte de o experienta impresionanta. in tara noastra exista 2 sali T IMAX, care au cele mai mari ecrane de cinema din Romania – prima sala a fost deschisa in 2009 in megaplexul din AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, a doua a fost deschisa in 2016, in multiplexul din Shopping City Timisoara.