In 2011, Thylane Blondeau era numita "cea mai frumoasa fetita din lume". Era doar un copil insa a participat la o sedinta foto a celor de la Vogue - acel pictorial a ridicat semne de intrebare legate de copiii care activeaza in industria modei.

Avand parinti celebrii, tatal fiind fost fotbalist, Patrick Bondeau, iar mama actrita, Veronika Loubry, destinul lui Thylane parea scris. La 6 ani distanta de la pictorialul din Vogue, Thylane isi continua cariera inceputa in urma cu 12 ani cand avea doar 4 ani si participa la show-ul lui Jean Paul Gaultier.

La 16 ani neimpliniti, Thylane are o cariera de succes in modelling iar mama ei insista ca "are o viata normala". Este insa foarte populara pe Instagram acolo unde are peste 950.000 de fani. A aparut si intr-un film frantuzesc din 2015, Belle & Sébastien: The Adventure Continues.

"Kate Moss si-a inceput cariera de model la 15 ani si a trecut ceva timp de atunci. Nu, nu sunt prea tanara pentru asta. Daca ai o agentie buna si oameni care au grija de tine ... este perfect", a declarat Thylane intr-un interviu recent.

In 2011 era numita

In 2011 era numita

In 2011 era numita

In 2011 era numita