Conform raportului de pe Google, în ultimele luni s-au intensificat căutările după “80s men's fashion”, așa că specialiștii ăștia în modă și alți demoni anunță că în 2019 ne întoarcem cu vreo 40 de ani în trecut. Pentru România e ok, că acolo am și rămas.

Ce înseamnă anii ‘80? Pentru tinerii care au deschis televizoarele mai târziu, asta presupune jeanși prespălați, jachete denim supradimensionate, haine în culori turbate ca neonul și influențe hip-hop. Șepci, sneakerși, blugi lăsați și atitudine de bad boys. Asta pentru zonele mai puțin bogate.

Pentru cealaltă zonă, de upper class, anii ‘80 au însemnat moda Preppy. Adică la dungă. Tricouri polo, pantaloni chinos și boat shoes. Plus, puloverul deschis și el la culoare care se punea peste umeri. O bogăție!

Citește și: Cum porți îmbrăcămintea roz dacă ești bărbat și care sunt cele mai inspirate asocieri

Also, rock-ul și punk-ul erau pe val în anii ’80, așa că pregătiți-vă și pentru pantalonii de piele, cămăși în carouri și cât mai multe ținte.
So, în ce categorie te situezi? Sperăm totuși că mai sus numiții specialiști în modă se vor înșela, altfel vom arăta toți pe stradă ca fiind ieșiți de la balamuc sau, pardon, de la o petrecere tematică. Nereușită!