Gillette i-a reunit pe acești bărbați celebri în echipa care va schimba percepția despre bărbieritul în răspăr, arătându-ne că acest lucru poate fi la fel de plăcut și confortabil ca și cum ți-ai dedica timpul liber pasiunii tale. Dar care sunt hobby-urile unora dintre cei mai cunoscuți bărbați din România? Gillette a aflat pentru voi care sunt pasiunile “în răspăr” ale lui Cabral, Cornel Ilie, Raul Rusescu și Victor Slav.

Victor, care este atmosfera din studio, dimineața?

Dimineața atmosfera din studio este o combinație de oboseală cu buna dispoziție. Umorul e la el acasă, ceea ce ne ajuta să facem față oboselii de a ne trezi, în cazul meu, la 5.30. :)

Când nu ești tu pe platou, ce emisiuni TV urmărești?

“România, te iubesc!”, “ApropoTv” și “Vocea României”.

Ce fel de muzică asculți când ești în sala de antrenament?

O muzică puțin mai “agresivă”, cum ar fi clubbing electro, drum and bass; mă energizează.

Care sunt aparatele de fitness/exercițiile de fitness preferate? Crezi că sportul este important pentru un bărbat de succes?

Exercițiile mele preferate sunt cele care presupun împins de la piept și în general exercițiile pentru spate (ramat sau tracțiuni). Da, sunt de părere ca sportul este foarte important pentru oricine, nu numai pentru un bărbat de succes! În momentul în care ești mulțumit de cum arăți înseamnă că ești mulțumit de tine și automat ai un tonus bun, gândești pozitiv și lucrurile îți ies mult mai bine!

Dacă faci sport ești dependent de tonusul pe care ți-l oferă acesta. În plus, fără sport nu poți avea un stil de viață sănătos; consider că pe lângă un sentiment de bine, sportul te ajută să te menții echilibrat și sănătos.

Pe 22 octombrie, a început o nouă provocare pentru fanii paginii de facebook Gillette Romania. Timp de 4 săptămâni, membrii echipei Gillette îi vor încuraja pe fani să își posteze și să distribuie poze cu activitatea lor de zi cu zi, și, de asemenea, să încarce și să distribuie și poze cu pasiunea lor, în aplicația creată special pentru acest concurs.

În fiecare săptămână, fanii vor concura pentru aparate de ras Gillette Fusion ProGlide placate cu aur de 24k, iar marii câștigători vor petrece o zi cu Echipa Gillette. Raul Rusescu, Victor Slav, Cornel Ilie și Cabral promit o mulțime de surprize pentru câștigători, pentru a le oferi o zi memorabilă.

Cum a fost experiența ta cu Gillette Fusion ProGlide, bărbierindu-te în răspăr?

Experiența a fost una plăcută și surprinzătoare! Sincer, nu credeam că nu am să mă irit, mai ales că eu am un ten mai sensibil și mă irit foarte ușor.

Nu mai vorbim de bărbieritul în răspăr, pentru mine nu există până acum această variantă! Dar, sincer vă spun, de data aceasta nu m-am iritat! Folosesc în mod curent pentru bărbierit produsele și aparatele Gillette, iar cu Gillette Fusion ProGlide bărbieritul în răspăr fără iritație a devenit acum posibil!

Gillette îi invită pe bărbaţi să transforme bărbieritul, chiar şi pe cel în răspăr, într-o experienţă confortabilă cu Gillette Fusion ProGlide™

Gillette Fusion ProGlide are o tehnologie unică menită să ofere un confort incredibil chiar în timpul bărbieritului în răspăr, datorită:

1. Lamelor mai subțiri și mai fine care permit o alunecare ușoară a aparatului pe suprafața pielii pentru un confort excelent.

2.  Micro pieptenelui (caracteristic exclusiv aparatelor ProGlide Power) ajută la poziţionarea firelor de păr şi la ghidarea acestora spre lame.