Nusret Gokce era un bucatar cunoscut in Turcia inaintea unui clip postat pe internet, care s-a viralizat intr-un mod incredibil.

 

Ottoman steak ????

Un clip video postat de nusr_et (@nusr_et) pe

 Co-proprietar de restaurant, acesta ducea deja o viata destul de buna, avand in Turcia renumele de excelent bucatar.

Un clip postat pe internet l-a transformat insa pe Nusret Gokce intr-o adevarata vedeta globala, aducandu-i si o porecla: "Salt Bae".

Nu tocmai un "prieten" al veganilor, Gokce este considerat a fi "artist in prepararea carnii", dovada stand si clipurile sale.

In spatele bucatarului, al pasiunii sale pentru prepararea carnii si al "semnaturii" care i-a adus porecla de Salt Bae se afla insa un barbat care a plecat de foarte jos, dupa cum spune chiar el.

Gokce a povestit intr-un interviu acordat cotidianului turc Hurriyet ca a crescut intr-o familie fara posibilitati si a fost nevoit sa munceasca inca de copil. Acesta a mai spus ca parintii sai au fost analfabeti, iar tatal muncea din greu in mina.

"Sunt fiul unui miner. Tatal si mama mea au fost analfabeti. Eu nu am putut sa merg la scoala din cauza saraciei, a dificultatilor financiare. Am inceput sa muncesc mai intai ca ajutor de macelar, aveam doar 14 ani. Asa am capatat pasiunea pentru carne", a povestit el.

Gokce a mai povestit cum a ajuns la miscarea care i-a adus celebritatea.

"Miscarea aceea mi-a venit ca un reflex, nu am facut-o pentru show. Pur si simplu s-a intamplat, iar oamenilor le-a placut. E ca si cum, atunci cand termini o opera, mai aplici o semnatura", a spus el pentru Hurriyet.

Pe langa meseria pe care o face cu placere, Gokce este un familist convins, cu 9 copii, dar si un mare pasionat de fashion.

 

Ailesiyle vakit geçirmeyen adam gercek bir adam degildir????

O fotografie postată de nusr_et (@nusr_et) pe

 

Meat-respect-power????

O fotografie postată de nusr_et (@nusr_et) pe

In urma celebritatii capatate aproape instantaneu, restaurantul sau a ajuns sa fie vizitat de si mai multe vedete. Chiar Leonardo Di Caprio a mers special pentru a-l cunoaste.

 

2017 Oscar adayi sensin dedi#saltbae #saltlife #salt @leonardodicaprio

O fotografie postată de nusr_et (@nusr_et) pe

 

Rihanna da bizden giyiniyo #salt #saltbae

O fotografie postată de nusr_et (@nusr_et) pe