În seara zilei de 17 octombrie 2022, la Paris a avut loc gala de decernare a Balonului de Aur, trofeu câștigat de Karim Benzema. Iar printre cei care au reușit să atragă atenția a fost și Robert Lewandwoski.

Actualul atacant al celor de la FC Barcelona a primit trofeul Gerd Muller pentru sezonul trecut, în care a jucat la Bayern Munchen, și a terminat pe locul al patrulea în topul pentru Balonul de Aur.

Potrivit celor de la Mundo Deprotivo, Robert Lewandwoski s-a făcut remarcat și datorită ceasului pe care l-a purtat, un exemplar care nu este unicat, așa cum obișnuiesc marile vedete ale lumii să poarte, ci este unul care poate fi găsit în orice magazin cu ceasuri și bijuterii.

Sursa citată notează că atacantul de la Barcelona, care are un salariu anual de 9 milioane de euro, a purtat la mână un ceas Casio Vintage digital, auriu, modelul A159WGEA-1EF, care costă doar 43 de euro, adică aproximativ 210 lei!

„Dacă Lewandowski poartă Casio la gala Balonului de Aur, pot merge și eu liniștit cu el la nunta mea” și „Marele Lewandowski a oferit o lecție de umilință cu ceasul său” au fost doar câteva dintre comentariile internauților pe Twitter.

Această decizie luată de Robert Lewandowski poate avea legătură cu un eveniment nefericit petrecut în vară, după ce a ajuns în Barcelona. Atunci, lui i s-a furat de la mână un ceas Patek Phillippe în valoare de 70.000 de euro. Oamenii legii i-au prins însă pe hoți și i-au recuperat bijuteria fotbalistului.

Vezi și: