FILM

Furious 7
Regie: James Wan
Distributie: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson

"Furious 7" este ultimul film din seria de succes in care mai apare Paul Walker, in rolul lui Bryan O'Conner. Alaturi de el revine si Vin Diesel, in rolul lui Dominic Toretto. Cei doi incearca sa isi faca o noua viata, dupa ce au cazierul curat, alaturi de prieteni, dar totul se naruie atunci cand apare in peisaj Ian Shaw (Jason Statham).

Asa ca cei doi vor fi nevoiti sa calce din nou in afara legii. Productia filmului a fost amanata aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker si se va lansa pe 3 aprilie 2015.

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast/Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri
Regie: Steve Loter
Distributie: Ginnifer Goodwin, Mae Whitman, Rosario Dawson

Filmul „Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri” le poarta pe Clopotica si pe Zanele Disney într-o aventura captivanta, plina de emotie si suspans. Fauna, amuzanta si talentata zana a animalelor, crede pasiune ca nu poti judeca o carte dupa coperta – sau un animal dupa colti – astfel ca se împrieteneste cu o creatura imensa si misterioasa cunoscuta drept Bestia de Nicaieri.

În vreme ce Clopotica si prietenele sale nu sunt foarte convinse în legatura cu prezenta aceasta înfricosatoare în Valea Ielelor, echipa de elita a Zanelor Protectoare pornesc o misiune de capturare a monstrului, înainte ca acesta sa le distruga casele. Fauna trebuie sa-si asculte instinctul si sa aiba incredere în inima ei, daca spera sa le aiba alaturi pe prietenele sale pentru a o salva pe Bestia de Nicaieri.

Salonul Auto Moto 2015 - Piata Constitutiei

03 Apr ora 10:00 - 20:00
04 Apr ora 10:00 - 22:00
05 Apr ora 10:00 - 18:00

Salonul Auto Moto 2015 - Piata Constitutiei

Intrat deja in agenda celor mai importante evenimente din Romania, Salonul Auto Moto isi va deschide portile in Piata Constitutiei, in perioada 1-5 aprilie 2015, pentru toti pasionatii fenomenului auto –moto din tara.

Pe durata celor cinci zile, sunt asteptate sute de masini si motociclete – de la vedete ale Salonului Auto de la Geneva sau premiere nationale la cele de epoca sau tunate. In crestere de la o editie la alta, spectacolele oferite de sportivi pe patru sau doua roti cu demonstratiile, acrobatiile si drift-urile lor epice, vor crea atmosfera incendiara cu care au fost obisnuite zecile de mii de vizitatori din toata tara, care au trecut in anii precedenti pragul Salonului Auto Moto.

Nu vor lipsi noutatile si ofertele speciale de Pasti ale dealerilor, firmelor de leasing si de asigurari, precum si ale bancilor.

International Pillow Fight Day - Bucharest 2015 - Piata Universitatii

04 Apr ora 16:00 - 17:00

International Pillow Fight Day

Intr-o simpatica zi de primavara, va invitam la cea mai mare bataie cu perne! International Pillow Fight Day se va desfasura Sambata, 4 Aprilie, ora 16:00 in Piata Universitatii. Va asteptam dornici de zambete si voie buna! International Pillow Fight Day se desfasoara simultan in peste 50 de orase importante din toata lumea.

#EnjoyBucharest - Hotel Intercontinental

03 Apr ora 09:00 - 21:00

#EnjoyBucharest - Hotel Intercontinental

Eventur Bucharest organizeaza in perioada 3 –5 aprilie prima editie a evenimentului #EnjoyBucharest. Prima zi va fi destinata conferintei Romanian Digital Travel, cel mai important eveniment din Romania dedicat dezvoltarii in mediul online a afacerilor din domeniul turismului, urmand ca evenimentul sa fie succedat de Romanian Digital Travel Awards, o gala in cadrul careia vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului romanesc. Ultimele doua zile ale evenimentului vor fi destinate unui tur organizat la care vor participa 30 de renumiti bloggeri straini, scopul acestuia fiind promovarea Bucurestiului ca destinatie turistica.