Printre ei l-am descoperit și pe Jean Gavril, unul dintre cei mai determinați și vulcanici muzicieni din show. Pasionat de arhitectură, călătorii, fotografie și adrenalină în general, el a declarat înaintea show-ului că își propune să apese butonul pentru oamenii naturali, cu care se va identifica încă de la prima apariție. 

Un lucru pe care îl putem observa la Jean, chiar din primul moment, sunt tatuajele și libertatea lui de exprimare; așa că ne-am dorit să aflăm mai multe chiar de la el. 

Cum a apărut pasiunea ta pentru tatuaje?

Le ador încă de când eram copil. Mi s-a părut mereu că sunt ca o decorare a propriului corp. Am fost fascinat de ele încă din prima clipă când am descoperit la un căpitan de vas un tatuaj cu o ancoră pe mână. 

La ce vârstă l-ai făcut pe primul și ce reprezenta?

Aveam 19 ani. Este un clasic dagger trough heart tattoo pe care scrie unul dintre cele 7 păcate, anume LUST, este legat despre înșelat și este făcut pereche cu încă cineva. 

Cei din jur au încercat să te convingă că-ți va impacta în vreun fel cariera?

Nu, eu nu cred ce spune lumea cum că dacă ești tatuat nu îți vei găsi un loc de munca sau că te schimbă în vreun fel. Cariera mi-o fac eu, prin muncă cu mâinile mele tatuate, așa că cine vrea să se lege de acest aspect, îl rog să se dea la o parte ca să nu îi fac cunoștință cu ancora de pe braț. 

Câte tatuaje ai în prezent și ai vreunul preferat?

Am nouă și deja îl știu și pe al zecelea. Preferatul meu este cel de pe coaste, “SIMT”, reprezentând vulnerabilitatea și toată artisticăria pe care o port în suflet. Am auzit că lumea a preluat designul meu și și l-a făcut și ea. 

Ce plănuiești să îți mai tatuezi în perioada următoare? 

Îmi fac un domn respectabil, îmbrăcat bine, legat la ochi, care ne trage în ispită pe noi toți și ne ține pe loc din a ne atinge scopurile, pe Dracu mai exact.

Pe Jean îl vom revedea duminică de la ora 23:00 într-o nouă ediție Cântă acum cu mine în care se vor ocupa și ultimele 2 locuri disponibile în marea finală, iar mai multe despre activitatea lui putem afla de pe conturile lui personale din mediul online.