Premiere la cinema: Bruce Willis si Catherine Zeta-Jones sunt cei mai tari spioni in RED 2.

FILM:

RED 2 / Greu de pensionat 2
Regie: Dean Parisot
Distributie: Bruce Willis, Helen Mirren, Catherine Zeta-Jones

In RED 2 Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin platit de fostul sau coleg Marvin (John Malkovich), care si-a inscenat propria moarte pentru a nu fi pus in pericol. Cei doi barbati, alaturi de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc intr-o calatorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar si motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planeta. 

 

Turbo 3D
Regie: David Sorren
Distrbiutie: Ryan Reynolds, Paul Giamatti

Un melc de gradina prin nimic iesit din comun viseaza sa devina cel mai rapid melc din lume! Cand un accident in care era cat pe ce sa-si piarda viaţa ii da o viteza nesperat de mare, Turbo afla ca ii sta in puteri sa-si transforme visul in realitate: participa la una dintre cele mai celebre curse de masini, Indianapolis 500. 

 

TEATRU:

 

VINERI:

Fericirea e marca inregistrata

Unde:
Teatrul de Arta Bucuresti

Participant la Festivalul de Teatru de la Avignon-secțiunea off, 2008

Un spectacol despre manipulare prin presă și publicitate și despre sentimente și valori aflate la rascruce in haosul comercial.

Un copywriter care lucrează într-o mare agenție de publicitate descoperă adevăruri despre care nu are voie să vorbească în reclame. Se hotărăște să nu mai tacă și să nu mai mintă. Nu-i e ușor fiindcă cu cât vorbește mai mult, cu atât totul pare din ce în ce mai periculos. Poate că vă veți recunoaște în personajele sale sau poate că vă veți opri puțin să vă gândiți la ceea ce se petrece în jurul nostru doar pentru că nu suntem atenți. Sau poate pentru că suntem prea grăbiți ca să mai dăm importanță lucrurilor cu adevărat importante.

Mai există soluții?

Preţ bilet: 30 lei

 

ce facem in weekend - 4

Tot ce stim este la timpul trecut

Unde:
Boheme Restaurant & Cafe, Bucuresti

Apariţie performativă pe acoperişla Bohème Cafe & Bistro.

Nu e film mut, are subtitrare, apare pe acoperiş si are muzică.
Ce este? Hmm...Tot ce ştim e la timpul trecut.

Genul: teatru aproape mut

Cu: Irinel Anghel si Paul Dunca (Palomous Desdemon)

Muzica: Corneliu Dan Georgescu
Subtitrarea: Irinel Anghel

PR Antonela Vulpe: 0720-344.591

Cafe Boheme: str Caderea Bastiliei nr 11 / Piata Romana

 

ce facem in weekend - 10

SAMBATA:

Bucurestii lui Caragiale:

Unde:

Sambata: Scena Centrul Istoric / Teatrul Masca / AMPT / Gradina La Conu'Iancu-

Ediţia din acest an a Festivalului este dedicată jubileului Maria Tănase şi anului omagial Tudor Muşatescu, a mai spus George Ivaşcu, unul din cei trei directori artistici ai festivalului, alături de Maia Morgenstern şi George Mihăiţă.

Spectacolele din cadrul festivalului se vor desfăşura, la fel ca la prima ediţie, în Centrul Vechi, în Parcul Lumea Copiilor şi la Restaurantul La Conu' Iancu de la Hala Traian.

Printre spectacolele care vor putea fi urmărite în prima săptămână a festivalului se numără "Corsarii", "O noapte furtunoasă", "Destin'', ''Fetiţe dulci ca-n Bucureşti'', ''Îngerii" sau "Pierrot Lunatecul".

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, în colaborare cu Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Ţăndărică, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul Masca, Teatrul Nottara, Universitatea Naţională de Teatru şi Film şi Universitatea Hyperion.

Accesul la toate spectacolele este gratuit pe toată perioada festivalului.

 

ce facem in weekend - 3

CONCERTE

VINERI:

Roaba de cultura:

Unde:
Parcul Herastrau, Bucuresti

VINERI 2 august

19:00- 20:00 Fitness revolution cu World Class- Metabolic cu Julio Papi

21.00- 23.00 Film –Lord of the Rings III

Vezi program complet aici: ---->

 

ce facem in weekend - 9

Poiana Urbana 2013 :

Unde:
Piata Universitatii, Bucuresti

Cea de-a doua editie a proiectului Poiana Urbana se va desfasura in perioada 11 iulie - 29 septembrie 2013, in Piata Universitatii din Bucuresti, la “Statui” si va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie si multe alte spectacole speciale, care vor transforma centrul Bucurestiului intr-un spatiu de vacanta.

Fiecare sfarsit de saptamana din această vară va fi marcat de evenimente speciale şi de concerte susţinute de unii dintre cei mai apreciaţi artişti români, ce se vor desfăşura de joi până duminică, intre orele 21.00 şi 23.00.

În Poiana Urbană, vei asculta fluturii din stomac, luminile care se sting şi un oraş care respiră distracţie!

Piaţa Universităţii din Bucureşti devine Km 0 al distracţiei! Săptămânal, de joi până duminică, te vei putea bucura de vară, chiar în centrul capitalei: zeci de concerte, proiecţii, jocuri şi evenimente alese vor aduce vacanţa mai aproape de casă.

În acest weekend, în Poiana Urbană, o să ascultăm jazz sub o lună amară...

Luna august aduce multe surprize în Poiană: Kumm, Jazzadezz, Luna Amară, Antonia şi Jazzappella concertează în Piaţa Universităţii, în weekeend-ul 1-4 august.

Piaţa Universităţii din Bucureşti a devenit Km 0 al distracţiei! Săptămânal, de joi până duminică, bucureştenii se pot bucura de vară, chiar în centrul capitalei.

Vezi program complet aici: ----->

 

ce facem in weekend - 8

SAMBATA:

Mike Godoroja & Blue Spirit

Unde:
Cafeneaua Actorilor, Bucuresti

Mike Godoroja & Blue Spirit va concerta la Cafeneaua Actorilor din Bucureşti.

Relaţii şi rezervări – 0724 147 432

Atac la timpan #3:

Unde:
In POD la Historia, Bucuresti

Seară de poezie suprarealistă scato sexy, muzică live & visuals, așa cum v-am obișnuit în cadrul edițiilor din serialul ATAC LA TIMPAN.

Amfitrioni permanenți: Mitoș Micleușanu și Antonela Vulpe.

În cadrul ediției a 3-a îi avem ca invitați pe Oana și Ștefan (Poetrip).

"Evenimentul va fi o noutate și pentru noi. Total experimental, haios și fenomenal. Veți afla cum ar fi fost proiectul Poetrip dacă nu s-ar fi transformat în proiect muzical. Trip poetic 100% natural. Fără conservanți. Voi cânta din textele mele și ale lui Mitoș Micleușanu. Antonela Vulpe ne va ilustra tripul cu visuals de mare angajament." Oana Maria (Poetrip)

După sesiunea de poezie vă invităm în continuare la o sesiune de Fusion Jam Session Extraterestru cu Poetrip și invitații săi de onoare.

Ne vedem În Pod dacă vă țin bojocii!

ce facem in weekend - 1

 

DUMINICA:

Joe Cocker:

Unde:
Romexpo, Bucuresti

Vara aceasta, romanii isi incep vacanta la Bucuresti! Desi august este de obicei luna de concedii, anul acesta pe 4 august startul adevaratei vacante il da Joe Cocker, live, la Romexpo. Celebrul si carismaticul cantaret a inclus Romania pe harta turneului sau gigant ''Fire It Up Summer Tour'', turneu ce promoveaza cel mai recent album al sau: ''Fire It Up''.

Intrucat a mai vizitat Romania pana acum si de fiecare data a fost intampinat de mii de fani cu caldura si admiratie, Joe Cocker revine cu placere sa incante live fanii romani cu piesele sale celebre, dar si cu piese noi de pe noul album.

Biletele pentru concertul Joe Cocker de la Complexul Romexpo din Bucuresti sunt disponibile la urmatoarele categorii de pret:

- Zona VIP: 750 lei

- Categoria I: 400 lei

- Categoria II: 300 lei

- Categoria III: 200 lei

- Zona In Picioare (fara loc): 135 lei

Biletele pot fi cumparate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Magazinul BILETOO din Cinematograful Patria, Libraria Eminescu, Sala Palatului, Magazinul Biletfan (statia de metrou Unirii 1) si online de pe www.BILETOO.ro si www.BLT.ro.

 

ce facem in weekend - 6

PETRECERI:

VINERI:

Bipolar presents ROOFTOP series with Santé & Frank Lorber:

Unde:
La Plage, Bucuresti

KICK-OFF @ SUNSET (20:00)

INTRARE @ 25 lei ALL NIGHT

AFTERPARTY @ 6 AM – until the end

bipolar(::) continua seria de artisti adusi in premiera in Romania, de aceasta data fiind vorba de bine-cunoscutul veteran Cocoon, Frank Lorber, cat si Santé, un artist Desolat si Cocoon. Line-up-ul este completat de mai multi artisti romani, printre care Pagal, Alin Stoica, zece si altii.

[ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS]

ce facem in weekend - 2

Head into trance:

Unde:
Boheme Restaurant & Cafe, Bucuresti

Dupa momentul artistic cu care ne vor incanta Irinel Anghel si Paul Dunca (cu performance-ul TOT CE STIM ESTE LA TIMPUL TRECUT) care va incepe in aceeasi locatie, in aceeasi zi dar la ora 9:00 PM) urmeaza sa petrecem toata noaptea cu muzica trance.
Plus super oferta pentru long drinks si shout-uri.

LINE UP:

24:00 - 01:30 ARISEN | warmup
01:30 - 03:00 AuF_KEn/PNEUMATIX | uplifting
03:00 - 04:30 ALKALIN | high octane
04:30 - 06:00 BOGDAN CAMPEAN | closing mix

Trance is more melodic and harmonic than any other dance music. It refers to an induced emotional feeling, high, euphoria, chills, and uplifting rush listeners experience.
Trance employs aural dynamics to a great degree, a characteristic of virtually all trance songs is the soft mid-song breakdown, beginning with and occurring after the orchestration is broken down and the rhythm tracks fade out rapidly, leaving the melody, atmospherics, or both to stand alone for anywhere from a few seconds to a few minutes.

Rediscover the beauty of trance music from the beginning till' today.
Full night of Trance and Progressive House and all in between with influences of Techno.
 

ce facem in weekend - 5

SAMBATA:

Local Gathering by the Pool:

Unde:
Daimon Sport Club, Bucuresti

Continuam seria petrecerilor in aer liber, de aceasta data pentru locul de joaca, muzica, dans si voie buna ne-am orientat la o locatie superba cu piscina si anume Daimon Pool Club.

Alaturi de un sistem de sunet foarte bun, parol! inconjurati de piscina si de un peisaj natural ne-am gandit la o formula inedita pentru line-up, astfel in cadrul celui de-al doilea eveniment din aceasta vara ii avem ca invitati pe:

KOZO

CRISTI CONS

ZOTIST

CLEP

MOMENTDAT

Pregatim si un Afterparty ce va fi anuntat in curand! stand by!

Entrance: 20 lei All night

ce facem in weekend - 7