Luptătorul John Cena mai joacă o dată cartea fericirii, după eșecurile înregistrate cu prima soție, Elizabeth Huberdeau, și cu fosta luptătoare Nikki Bella. Starul WWE s-a căsătorit în mare secret cu iubita lui, Shay Shariatzadeh, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la 12 octombrie, în Tampa (Florida), scrie pwinsider.com

Shay Shariatzadeh este de meserie inginer și lucrează ca product manager la o companie producătoare de sisteme de securitate cu sediul în Vancouver. Noua soție a luptătorului s-a născut în Iran, dar este cetățean canadian de mulți ani. 

Cei doi au început o relație în anul 2019, la scurt timp după ce John Cena s-a despărțit de iubita lui de atunci, luptătoarea Nikki Bella. Ea își dorea un copil, el era speriat de gândul acesta. Mai mult, pentru a fi sigur că nu va avea urmași, Cena a apelat la vasectomie (procedură de sterilizare masculină). 

După 6 ani de relație, John Cena a anunțat-o că e dispus să treacă printr-o operație de anulare a vasectomiei. Însă, Nikki Bella s-a simțit vinovată că a pus presiune pe el și a hotărât că nu poate trăi cu acest sentiment. La scurt timp, ea l-a părăsit.

Într-un final, când era dispus să-mi ofere copii, am putut spune doar: nu e ceea ce ne-am dorit. Și asta este ceea ce m-a determinat, în cele din urmă... dacă am de gând să forțez pe cineva să fie tată.... ce se va întâmpla dacă se va uita la tine și va regreta totul. Iar apoi ai acest copil și ai construit această viață. Asta este ceea ce ți-ai dorit?”, a dezvăluit Nikki Bella.

Un an mai târziu luptătoarea a început să se vadă cu Artem Chigvintsev, fostul ei partener dintr-un show TV. În august 2020, Nikki Bella a anunțat că a născut primul ei copil. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 17: Ce spune Ștefan Iancu despre evoluția lui Piștereanu in Fermă