Jorge a menționat încă de la intrarea în Fermă că una dintre cele mai mari provocări pe care le va avea va fi să fie departe de soție și copii, nefiind obișnuit să lipsească mult timp de acasă. Despre călătoriile cu familia și cum își petrece timpul liber, ne-am propus să aflăm chiar de la el. 

Uitându-mă pe pagina ta de Instagram, am văzut că ai alege oricând o călătorie într-o plajă însorită. Care a fost locația ta preferată de până la acest moment?

Plaja perfectă cu tot cu relaxare și distracție a fost în Dominicană. A fost combinația perfectă de soare, temperatură, fructe proaspete, marea caraibe, muzică latino și Mama Juana (băutura lor tradițională).

Ce criterii ai în momentul în care îți alegi următoarea destinație?

Ori un loc unde ne-am simțit foarte bine, asta dacă vrem să ne relaxăm, ori ceva nou ca să mai punem un pin pe harta lumii. De obicei să fie soare sau plajă. 

Cât de mult îți planifici o călătorie și cât de mult te bazezi pe spontaneitate?

De obicei, la noi totul e spontan datorită programului încărcat. Singura vacanță planificată este cea de vară în Turcia cu copiii, de care, se pare că încă nu ne putem lipsi. All inclusive este vacanța aia de relaxare, mâncare și petrecut timp cu copiii 24 din 24. 

Cât de diferite sunt călătoriile cu familia de cele cu prietenii?

Noi nu avem vacanțe cu prietenii. Acum că m-ai întrebat mi-am dat seama. Ori mergem doar noi doi, ori mergem cu copiii. Probabil că ne-am obișnuit să nu depindem de nimeni și să nu ne facă nimeni programul.

Pe cine va susține Jorge, în această seară, în marea finală Ferma? Și ce noi aventuri vor urma pentru artist după această experiență? Rămânem să aflăm chiar de la el de pe rețelele sociale.