Un numar de la un concurs de talente a devenit viral pe Facebook - peste 1 milion de oameni l-au vazut in cateva zile, iar peste 17.500 dintre acestia l-au distribuit!

La show-ul din Vietnam, un barbat a reusit sa impresioneze pe toata lumea si, in aceeasi masura, sa-i sperie! Daca la inceput parea sa fie ceva banal dupa ce a plasat 4 sticle pe o masa, apoi a urmat nebunia! A inceput sa puna scaun dupa scaun pana a ajuns la o inaltime considerabila!

Juratii au trait cu sufletul la gura momentul, apasand chiar pe X din dorinta de a-l opri pe barbatul care isi risca viata! Dupa ce a epuizat scaunele, a urcat coborarea care a fost la fel de periculoasa!

Numere cel putin la fel de spectaculoase se anunta si vineri de la ora 20.30 in prima semifinala LIVE de la ProTV! Acolo s-au calificat Trupa Maximum, Jimmy & Guvid, Teatrul de umbre Verba, Daniel Hex, Mara Pruna, grupul Dreams Drums Druum, Anca Baltac, Cris & Lori, Adonis Crash Boom, Andrei Surdu, Elena si Emanuela Popescu si Cristian Zlatan.