Actrita si modelul Kate Upton a devenit cunoscuta dupa aparitiile in revista Sports Illustrated si filmele Tower Heist si The Other Woman. La 23 de ani, Kate Upton are deja in palmares cateva reusite importante, fiind inclusiv numita de revista People cea mai sexy femeie in 2014. Finalul anului trecut nu a fost insa de bun augur pentru ea, fiind printre vedetele ale caror poze nud au aparut pe internet.

Chiar daca in 2015 a parut ca a disparut putin din lumina reflectoarelor, Kate Upton continua sa aiba grija de imaginea ei. Ea a fost surprinsa la sala de antrenamente din California alaturi de iubitului ei, Justin Verlander, jucator de baseball. Fara machiaj, Kate arata o forma fizica exceptionala!

In ciuda celebritatii sale, Kate recunoaste ca are probleme cu aspectul ei fizic: "Orice persoana are nesigurante. Dar acesta a fost corpul care mi-a fost dat, il apreciez si incerc sa am grija de el in fiecare zi, dar si sa ma bucur de viata. Nu vor lasa nesiguranta sa ma opreasca din a ma simti bine" spune Kate.

Sursa foto (poza principala) : Getty Images

Kate Upton nu mai arata asa. Cum s-a schimbat in ultimul an

Kate Upton nu mai arata asa. Cum s-a schimbat in ultimul an

Sursa foto (pozele de mai sus): Splash News