Președintele Klaus Iohannis s-a fotografiat cu hairstylista care l-a tuns, într-un salon de lux din nordul Capitalei. Salonul ”Colors Experience” este situat în nordul Bucureștiului și are o clientelă de lux.

„Onorată, dar mai ales fericită că am fost aleasă de domnul preşedinte”, scrie Amalia Matache, femeia care a postat fotografiile. 

Amalia Matache, care pe reţelele de socializare se prezintă drept „hair-stylist”, iar paginile sale de social-media sunt prezentate ca aparţinând unui „artist” a publicat, recent, două fotografii în care apare alături de preşedintele Klaus Iohannis. Imaginile sunt însoţite de mesajul: „Onorată, dar mai ales fericită că am fost aleasă de domnul preşedinte”.

Fotografii în care şeful statului apare alături de Carmen Iohannis au mai fost publicate de către Amalia Matache anul acesta, în 15 august, alături de mesajul: „Onorată să fiu aleasă @klausiohannis @carmen_iohannis_official @mariamarinescu.ro”.

Anterior, hairstylista Amalia Matache a mai publicat imagini în care apare alături de Simona Halep, cântăreaţa Misty, Anamaria Prodan şi cu un şeic, Hamdan bin Khalifa bin Hamdan al Nayan.

Foto FAcebook