Avanpremiera speciala a filmului „Gardienii Galaxiei Vol. 2”, cel mai nou film Marvel, distribuit in tara noastra de Forum Film Romania, a avut loc la sala T IMAX de la Cinema City din AFI Cotroceni.

La evenimentul de lansare au luat parte jurnalisti, bloggeri, parteneri, precum si vedetele Alexia talavutis, Ana Maria Branza, Andrei Leonte, Andrei Tomescu (Digi24), Anthony Icuagu, Alin Galatescu, BiBi, Daniel Nitoiu (PRO TV), Loredana Dinu, Lucian Mindruta, Gianina Corondan (Gold FM), Mircea Eremia, Mikey Has, Mirela Vescan, Nono Semen (PRO FM), Olivia Nita, Oana Zamfir (Digi24), Olix (Kiss FM), Simona Elena taranu (Digi24), Simona si Rares Dragomir, Speak, Sasha Borona (Trupa Atelier), Vladimir Draghia, Vitalie Cojocari (PRO TV).

Inainte de vizionare, ne-am amuzat alaturi de „bulinele neserioase de ciocolata” si am cantat si dansat alaturi de trupa Electrica de la Clubul Crescendo, pregatindu-ne pentru o aventura plina de actiune, culoare, muzica buna si replici acide.

„Gardienii Galaxiei Vol. 2” a readus cu succes pe marile ecrane grupul excentric de personaje egoiste, care la prima vedere nu au nimic in comun cu super-eroii clasici, insa care au reusit sa se uneasca in incercarea de a salva galaxia pentru a doua oara. Povestea este o fuziune plina de umor, scene de actiune, cascadorii si efecte speciale care te propulseaza in adancurile galaxiei, alaturi de gardieni, experienta fiind mult mai intensa in format IMAX.

Chris Pratt (Peter Quill) spune: „incerc sa fac cat mai multe cascadorii, iar Kurt Russell a fost chiar acolo cu mine, la 20 de metri in aer, printre fire, aruncand cu pumni in stanga si in dreapta, multe zile la rand. El este un adevarat profesionist si un atlet incredibil, asa ca a fost grozav sa urmaresc un adevarat cascador. Am invatat foarte multe lucrand cu el.”

Ia-ti bilete la cinema, incepand cu data de 4 mai, pentru a vedea in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos gasca de eroi inadaptati, in cel mai nou si amuzant film Marvel, desigur!