TMZ Sports anunta ca legendarul Sting se va retrage din ringul de wrestling dupa o accidentare foarte grava suferita la evenimentul "Noaptea Campionilor" ce a avut loc in luna septembrie. Lovitura primita a fost atat de puternica incat putea avea loc o tragedie!

Sting a incercat sa se refaca insa, dupa ce s-a consultat cu mai multi doctori, legendarul luptator a trebuit sa se resemneze cu gandul ca nu va mai lupta in ring. Diagnosticul pus de medici a fost stenoza spinala cervicala, nervii sai fiind afectati ceea ce poate provoca dureri mari si disconfort. Este aceeasi problema care l-a facut pe Edge sa se retraga in 2011.

Sting urmeaza sa faca anuntul oficial la gala Hall of Fame ce va avea loc pe 2 aprilie, cu o seara inainte de Wrestlemania si unde Sting va fi inclus.

Ajuns la 56 de ani, Sting incheie o cariera formidabila in WCW si TNA unde a castigat numeroase titluri mondiale. El a debutat in ringul WWE in urma cu un an la Wrestlemania in fata lui Triple H si a mai luptat intr-un singur alt meci, cel cu Seth Rollins in care a suferit accidentarea grava.