Billion Dollar Man, cum îi spun fanii, Sir Lewis Hamilton – cum îi spune Regina Elisabeta a II-a, s-a întors din lunga pauză pe care și-a luat-o după ratarea titlului cu numărul 8. Septuplul campion mondial de Formula 1 și-a făcut apariția în public pentru prima dată de la finala de coșmar din Abu Dhabi de anul trecut. 

Lewis Hamilton a fost surprins pe străzile cartierului new-yorkez Tribeca, în compania actorului Ansel Elgort (Baby Driver). Ținutele lor nu au trecut neobservate, fanii apreciind că e o diferență de stil și bun gust uriașă între cei doi.

În timp ce actorul american a asortat o pereche de pantaloni de trening și niște pantofi sport de culoare roșu aprins cu o geacă care ar fi făcut față cu brio gerului de la Polul Nord, Hamilton a ales un „compleu” de firmă, în care culoarea roz e vedetă. Pe site-ul oficial al brandului, acest set vestimentar se vinde cu 2.500 de euro.

Lewis Hamilton a pus capăt și „postului negru” de pe rețelele sociale, sâmbătă. Starul Formulei 1 și-a anunțat fanii că a bocit destul după ratarea titlului cu numărul 8.

Am fost plecat. Acum m-am întors”, a scris pilotul pe Instagram. Reprezentanții echipei Mercedes AMG i-au urat bun venit, confirmând astfel că team-ul german va continua cu britanicul și în sezonul 2022.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: