FILM

Nebraska

Regie: Alexander Payne
Distributie: Bruce Dern, June Squibb

Alexander Payne, nominalizat la Oscar pentru drama The Descendants, revine cu un film emotionant, Nebraska. Un tata calatoreste cu fiul sau, care s-a indepartat de el, de la Montana la Nebraska pentru a-si obtine premiul in valoare de un milion de dolari pe care l-a castigat. Filmul a fost nominalizat la Oscar pentru interpretarile celor doi actori, Bruce Dern si June Squibb.

Need for Speed
Regie: Scott Waugh
Distributie: Aaron Paul, Dominic Cooper

)

Productia, care are la baza deja celebra serie de jocuri video NFS, are o distributie de exceptie, cel mai cunoscut nume fiind Aaron Paul, actorul devenit celebru datorita rolului din Breaking Bad. Aaron Paul apare in ipostaza lui Tobey, un mecanic nervos care vrea sa se razbune pe cei care i-au inscenat o crima pentru care a fost inchis.

Regia e semnata de Scott Waugh, iar din distributie mai fac parte Dominic Cooper, Imogen Poots, Michael Keaton si Dakota Johnson.

Better Living Through Chemistry
Regie: Geoff Moore, David Posamentier
Distributie: Olivia Wilde, Sam Rockwell

Cu tagline-ul "Fericirea nu are formula", comedia urmareste aventurile unui farmacist dintr-un mic orasel a carui viata lipsita de evenimente se transforma intr-un adevarat iures cand incepe o relatie cu o clienta seducatoare. Alcoolul si drogurile vor face aventura lui Doug (Sam Rockwell) cu Elizabeth (Olivia Wilde) inca si mai intensa, dar eroul isi va da seama curand ca "chimia" nu este de ajuns...

TEATRU

VINERI

Un tango mas - Teatrul Odeon, ora 19:00

Dansator:
Răzvan Mazilu
Monica Petrică

Coregrafie: Răzvan Mazilu
Regizor: Alexandru Dabija

SAMBATA

Oscar şi tanti Roz - Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, ora 19:00 - sala Sala Liviu Ciulei (ex-Izvor)

Cu:
Oana Pellea
Marius Manole
Antoaneta Cojocaru
Cristina Casian

Regizor: Chris Simion

DUMINICA

Saraiman - Teatrul Odeon, ora 19:00

Dansator:
Răzvan Mazilu

Stand-up comedy
Dan Badea

Coregrafie: Gina Serbănescu, Nadar Rosano
Concept: Răzvan Mazilu
Muzica: Romica Puceanu
Regizor: Răzvan Mazilu

SPECTACOL

Lord of the Dance - Bucuresti - Sala Palatului

Vineri ora 16:00 - 18:00

Vineri ora 20:00 - 22:00

Lord of the Dance - Bucuresti

Cu un show nou si o coregrafie si mai spectaculoasa, Lord Of The Dance revine la Bucuresti in primavara anului viitor! Cea mai cunoscuta trupa de dans irlandez va ajunge in capitala pe 14 martie, la numai cateva zile dupa reprezentatiile ce vor avea loc la Timisoara si Cluj.

Mai multe detalii pe Orasulm..eu

Red Bull Music Academy Bass Camp

Red Bull Music Academy Bass Camp

In perioada 13-15 martie, Bucurestiul devine epicentrul Red Bull Music Academy! In premiera in Romania, se va desfasura Red Bull Music Academy Bass Camp, replica perfecta a marelui eveniment anual care promoveaza de 15 ani inovatia si dialogul dintre traditie si modernitate. Evenimentul este o versiune locala redusa, dar la fel de intensa, a Red Bull Music Academy - dedicat tuturor celor a caror pasiune pentru explorarea sunetului si a muzicii s-a transformat dintr-un hobby intr-un mod de viata.

Mai multe detalii pe Orasulm..eu

CONCERT

Suie Paparude - Atelierul de Productie

Vineri ora 22:00 - 03:00

Suie Paparude - Atelierul de Productie

Dupa o pauza de aproape jumatate de an, anuntam cu mare bucurie mare ca revenim pe scena si va daruim primul concert. De primavara. Iti mai zicem doar atat: e pe 14 martie, de la 10 seara, la Atelierul de Productie. Si stim sigur ca se va lasa cu mult suflet in aparat. Pentru ca ne-ai dovedit ca nu te mai saturi de noi.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Cyclic 4 years: Ame, Guti, M.A.N.D.Y. - Casa Presei Libere

Vineri ora 23:00 - 07:00

Cyclic 4 years: Ame, Guti, M.A.N.D.Y. - Casa Presei Libere

Au trecut 4 ani de cand ne tot intalnim. Muzica noastra te saluta in Bucuresti sau la Mamaia, in Poiana Brasov sau la Sibiu. Cu artistii Cyclic te intalnesti la orice eveniment iar cu noi ai experimentat concepte de petreceri la care nu te gandeai vreodata. Pe 14 martie incepem un nou ciclu.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu

Vita de Vie: Fenomental Tour - Bucuresti - Molotov

Vineri ora 21:00 - 00:00

Vita de Vie: Fenomental Tour - Bucuresti - Molotov

Vita de Vie pune la cale un turneu national, pentru a celebra alaturi de fani 15 ani de la aparitia pe piata muzicala din Romania a celui mai vandut album al trupei – FENOMENTAL. Turneul, in care VdV va canta integral toate piesele de pe album, si nu numai, se va desfasura in perioada februarie – mai 2014 si va cuprinde peste 30 de orase.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu