Marele meci dintre unul dintre cei mai buni luptatori din istoria boxului si omul care a creat istorie in UFC se apropie. Pe 26 august, Conor McGregor si Floyd Mayweather vor lasa deoparte insultele si isi vor pune manusile si vor incerca sa castige duelul!

McGregor este vazut ca fiind outsider in acest meci fiind o lupta cu reguli de box, insa irlandezul a aratat foarte multa incredere in sine in cele 4 conferinte de presa de saptamana trecuta. O dezvaluire facuta de Jessie Vargas le spulbera insa increderea si celor mai mari fani ai lui McGregor.

Fostul dublu campion mondial a declarat ca McGregor a fost facut KO in timpul sparringului de catre Bradley Wheeler. Vargas mai spune ca Wheeler a fost adus pentru pregatirea meciului cu Mayweather insa decizia s-a intors impotriva lui McGregor.

"Abia astept sa-l vad pe Floyd castigand prin KO in 6-7 runde. Nu am nicio indoiala. Chiar vreau sa pariez pe asta. Este un bilet 99% castigator" a spus Vargas, citat de Daily Mail.

Tabara lui McGregor a negat afirmatiile lui Vargas, in timp ce Floyd Mayweather a avut o reactie surprinzatoare! Americanul a spus ca nu crede in asemenea dezvaluiri daca nu vede inregistrarea fazei!