Probleme pentru Conor McGregor in Irlanda, cu cateva luni inaintea meciului istoric cu Floyd Mayweather, care, scrie presa americana, va avea loc in luna iunie. Super masina de 200.000 de euro a vedetei din UFC a fost ridicata de Politie, la doar cateva zile dupa ce sportivul s-a laudat ca detine un model unic in tara sa.

Conor McGregor va lupta, cel mai probabil in acest an, cu Floyd Mayweather, intr-un meci asteptat de o lume intreaga si care va pune fata in fata doi campioni veniti din sporturi diferite.

Pana in iunie, insa, McGregor are o alta problema: politia i-a ridicat "bijuteria" de pe strazile din Dublin, pentru ca era parcata intr-o zona interzisa.

Nu mai departe de saptamana trecuta, McGregor se lauda pe retelele de socializare ca noul sau bolid de lux, un Lamborghini Aventador Huracan Avio, este unic in Irlanda si anunta ca este pe cale sa lanseze intr-o afacere de milioane de euro - o companie importatoare de masini de lux in Irlanda.

216.000 de euro a costat modelul Lamborghini Huracan Avio detinut de Conor McGregor, care are 610 cai putere si care atinge viteza de 100 km/h in 3,2 secunde.

"Batman! Drumurile noastre vor arata foarte diferit in anii care urmeaza si asta incepe ACUM! Doar ne facem incalzirea cu aceasta bestie. Urmeaza ceva MARE", anunta McGregor, pe contul sau de Instagram, in urma cu o saptamana.

McGregor:
 

Batman! da na na NA NA!

O postare distribuită de Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) pe