Deşi cei mai mulţi asociază vila Playboy cu femei îmbrăcate sumar, cel mai frecvent în costume de iepuraşi, ea a fost şi casa copilăriei pentru fiii lui Hugh Hefner. Cel mai tânăr dintre ei a făcut un tur al vilei şi a împărtăşit amintiri din copilărie pentru jurnaliştii de la Business Insider.

Pentru Cooper Hefner, cel mai tânăr dintre fiii fondatorului Playboy, casa copilăriei a fost "destul de tradiţională", dar şi un adevărat teritoriu al fanteziei, cu aventuri inspirate din Indiana Jones în Grotto, o grădină zoologică plină de animale exotice şi jocuri memorabile de-a v-aţi-ascunselea în pădurea privată a vilei.

Hugh Hefner, Cooper Hefner

"Când tata şi mama s-au despărţit şi tata a cumpărat vila de alături, a spart peretele acestei vile, iar eu şi fraţii mei ne plimbam din una în alta. Părinţii mei ne-au ţinut departe de...lumea adulţilor, aşa cum face orice părinte. Eram ţinuţi departe de petreceri , nu luam parte la ele când aveam 12 ani".

"Ca orice alt copil de 13, 14, 15 ani, dacă eşti sus şi părinţii tăi dau o petrecere de Crăciun, o să te strecori jos şi o să încerci să-ţi dai seama ce se întâmplă, de ce nu ai fost invitat la petrecere. Da, am avut astfel de nopţi cu prietenii mei şi nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că probabil aş avea probleme cu părinţii mei", îşi aminteşte Cooper zâmbind.

Tânărul a făcut şi turul vilei Playboy pentru jurnaliştii Business Insider. A început cu Grotto, care "din exterior seamănă cu o structură imensă de pietre, dar care din interior arată ca o peşteră".

Deşi pentru mulţi este ca o "Mecca a orgiilor", explică tânărul râzând, pentru el a fost un loc al aventurilor în stilul eroului Indiana Jones.

Hugh Hefner, Cooper Hefner

Locul preferat al lui Cooper este "Casa jocurilor". "Când am prieteni în vizită, acesta e cel mai bun loc unde să îi primesc", spune el, în timp ce prezintă muzica pe care o are în tonomatul tatălui său. Următoarea încăpere este "camera-dubiţă", concepută pentru a arăta exact ca interiorul unei dubiţe din anii '70.

Înapoi în grădina vilei, Cooper descrie locurile înverzite drept "cel mai frumos spaţiu din lume unde puteai să te joci" când erai copil. Proprietatea lui Hugh Hefner are şi o grădină zoologică privată, unde multe dintre animale sunt de fapt salvate, potrivit lui Cooper. Datorită numărului mare de specii exotice aflate acolo, Cooper şi colegii săi din şcoala generală făceau excursii chiar în grădina sa zoologică.