Un fan al celor de la Leicester a sustinut ca performanta incredibila a celor de la Leicester, echipa aflata la 5 puncte in fruntea clasamentului din Premier League cu 4 etape inainte de finalul sezonului, l-a ajutat sa traiasca mai mult decat estimasera medicii.

Tony Skeffinton a fost diagnosticat cu cancer in faza terminala in luna februarie a anului trecut. Lui i-a fost spus ca mai are doar 4 saptamani de trait. Insa Tony a sustinut ca pasiunea pentru cei de la Leicester l-a ajutat sa traiasca inca un an.

Desi locuia la 16.300 de kilometri de orasul echipei preferate, in Adelaide, Australia, echipa insemna totul pentru el. A murit luni, alaturi de el fiind sotia, Donna, si cei 3 copii.

"I-am adus pe copii si ne-am uitat la meciul cu Leicester impreuna (2-2 cu West Ham). A sarit de pe locul lui atunci cand Vardy a marcat. El nu mai putea sa mearga in acel moment asa ca am fost socati ca s-a putut ridicat. Nu putea spune prea multe, si-a folosit vocea ultima data in timp ce se uita la Leicester. Si-a folosit ultimele resurse de energie pentru acest meci. A trait si a respirat Leicester City. Ii va aclama de sus" a spus Donna.

Donna si Tony sunt printre cei norocosi care au pariat 20 de dolari in luna august pe cei de la Leicester ca vor castiga titlul. Au incasat mai rapid suma de 35.000 de dolari.