"Retelele de socializare nu inseamna viata reala!" spune Essena O'Neill, cunoscuta de pe YouTube si Instagram. Ea si-a inchis contul de pe cel de-al doilea unde avea aproape 2.000 de poze. Tanara de 19 ani din Australia cere acum ajutor.

"Cu toti acesti followeri nici nu stiu ce este real si ce nu pentru ca m-am lasat definita de ceva care nu e real. Sa fii cu oameni in realitate, sa-i imbratisezi, sa vorbesti cu ei, sa mergi in parc, in natura, asta e viata reala. Si nu am facut asta in majoritatea vietii mele pentru ca am trait pe un ecran dorind ca oamenii sa ma aprecieze, sa ma auda, sa ma cunoasca.

Daca vrei sa ma sprijini exista o pagina. Nu imi permit sa platesc chiria in momentul acesta. Ma simt rusinata sa recunosc ca am nevoie de ajutor, ca daca iti plac clipurile mele sau postarile mele sau acest site si daca inseamna ceva pentru tine atunci da, te rog sa ma ajuti. Pentru ca nu imi permit sa am propria mea viata reala" spune Essena.

Mesajul pe care l-a transmis aceasta tanara a fost auzit in intreaga lume!

Aceasta dezvaluie ca a fost platita cu 400 de dolari sa faca o poza intr-o rochie cand avea aproximativ 150.000 de followeri. "Sunt multe branduri online ce platesc pana la 2000 de dolari pentru o postare. Retelele de socializare nu sunt reale, acest lucru vreau sa il punctez. Lumea trebuie sa fie constienta ce este promovat. Intrebati-va care este intentia din spatele unei poze?" mai spune Essena, cea care dezvaluie ca a facut o poza si de 100 de ori pentru ca abdomenul sa iasa bine.

Inca de la varsta de 12 ani, Essena a strans peste jumatate de milion de fani pe mai multe retele de socializare. In mesajul de pe site-ul ei vrea sa le transmita tuturor ca imaginile pe care le vedeau nu erau reale, ca nu avea viata perfecta pe care si-o imaginau acestia.