Michael Keaton a fost confirmat ca actor principal în filmul The Flash, regizat de Andy Muschetti, alături de Ben Affleck și Ezra Miller. Pelicula, care va fi lansată în noiembrie 2022, va avea, în premieră, doi Batman. 

Filmările au început în urmă cu câteva zile, în Marea Britanie, după nenumărate amânări cauzate de pandemia de Covid-19. Michael Keaton însuși s-a declarat terifiat de criza medicală din ultimul an, care l-a ținut în șah mai multe luni.

Într-un interviu acordat Deadline, actorul a dezvăluit că boala l-a speriat cel mai rău.

Sunt mai îngrijorat. Sunt mai atent la situația Covid în UK decât orice altceva. Asta va decide totul și, de aceea, locuiesc în afara orașului, stând departe de toată lumea, deoarece Covid m-a speriat cu adevărat”, a spus actorul.

Michael Keaton l-a mai jucat pe omul-liliac în 1989 și 1992, ambele filme fiind regizate de Tim Burton. Ar fi vrut să fie distribuit și în Batman Forever (1995), însă a refuzat propunerea Warner Bros după ce regizorul său favorit a fost concediat de studiourile americane de film.

În 2022 va fi lansat un alt film Batman, cu Robert Pattinson în rol principal. Însă, acest lucru e posibil în Multiversul DC, care permite mai multor actori să fie același erou, în lumi paralele. Așa că, ceea ce se întâmplă în filmul The Batman nu trebuie să se întâmple neapărat și în The Flash.

Va fi interesant să-l vedem pe Keaton din nou la lucru, cum la fel de interesantă va fi revenirea lui Ben Affleck, pe care l-ați văzut recent purtând costumul negru în Zack Snyder's Justice League.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: