Sambata dimineata, de la 10:45, la Ce se intampla, doctore?, Oana Cuzino va vorbi despre alegeri. Cititi recomandarile de pe etichetele alimentelor! ne sfatuiesc intotdeauna medicii, omitand insa faptul ca pentru multi oameni, termenii de specialitate nu inseamna nimic.

Oana Cuzino va incerca sambata sa dea o mana de ajutor in acest sens. Mai ales ca, odata inteleasa povestea de pe ambalaj, oricine poate monitoriza hrana si limita aportul de substante mai putin benefice.

Tot din zona nutritiei vor fi dezbatute teme referitoare la alimentele care nu hranesc. Vor fi puse in balanta doua tipuri de hrana cu acelasi aport caloric, insa doar in teorie. Tot sambata vom vedea de ce fructele de mare reprezinta o optiune premium in regimul de viata al oricui. O suta de grame, spre exemplu, aduce organismului 700 de mg de Omega 3, exact doza zilnica recomandata in prevenirea afectiunilor cardio-vasculare.

VEZI AICI Interviul complet pe ProTV Plus

Daca sotul meu a scris rolul asta pentru mine, ce era sa fac, figuri?, rade Mirela Oprisor atunci cand isi aminteste cum a ajuns sa-i dea viata efervescentei Aspirina din Las Fierbinti. Bineinteles, vorbeste despre scenaristul serialului, Mimi Branescu. Sambata dimineata, de la 10:45, Oana Cuzino va sta de vorba cu actrita care nu crede in lacrimi si insista ca viata incepe la 40 de ani!

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic.