Cei doi reprezinta imaginea casei de moda Belstaff, fiind protagonistii reclamelor pentru colectia primavara-vara 2014.

In 2013, Andreea Diaconu, alaturi de Monica Bellucci, Kate King si Bianca Balti a fost protagonista unei campanii pentru celebra casa de moda Dolce&Gabbana.

Tot in 2013, Andreea Diaconu a aparut pe coperta numarului din iunie al editiei franceze a revistei Vogue.

Andreea Diaconu

Nu a fost pentru prima data cand Andreea Diaconu a pozat in paginile Vogue Paris, ea aparand si in luna februarie intr-o serie de fotografii dedicate cartierului newyorkez Manhattan si realizate de unul dintre cei mai celebri fotografi de moda, David Simms. Atunci, modelul in varsta de 21 de ani a fost considerat de catre editorii prestigioasei reviste "revelatia numarului din februarie 2013".

Andreea Diaconu a devenit in foarte scurt timp unul dintre cele mai apreciate modele din Romania si a fost remarcata de stilistii Katie Grand si Grace Coddington. Fara sa se fi hotarat, la inceput, in legatura cu cariera pe care si-o doreste, Andreea a incercat sa isi continue studiile, facand in acelasi timp primii pasi in cariera de model si primele sedinte foto.

Andreea Diaconu

Asa cum a povestit romanca intr-un interviu, aceasta "viata dubla" a facut sa fie chemata in biroul directorului care, tinand in mana revista Pop, i-a cerut o explicatie pentru faptul ca a lipsit de la cursuri, motivand ca este bolnava, participand insa in acelasi timp la o sedinta foto.

Decizia definitiva cu privire la cariera a venit odata cu stabilirea sa la New York, avand-o ca model pe ucrainiana Daria Werbowy si fara a uita de prima sa dragoste, karate. Prima sa aparitie pe un mare podium de prezentare a fost la New York fashion Week, cand au fost prezentate colectiile primavara-vara 2007.

Au urmat colaborari cu designeri si case de moda celebre, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant si Giorgio Armani, pentru colectia primavara-vara 2013.

La Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, Andreea Diaconi a deschis show-ul lui Alexandre Vauthier, pentru colectia primavara-vara 2013, si a defilat pentru Giambattista Valli, Atelier Versace si Chanel.

Andreea Diaconu

Andreea Diaconu are inaltimea de 1,78 de metri, dimensiunile 83 - 59 -88 si este reprezentata de agentia internationala IMG Models, una dintre cele mai prestigioase din lume, care le reprezinta si pe Gisele Bündchen, Kate Moss, Tyra Banks, Ann Ward si Heidi Klum.