Campionul mondial din 1985 cand l-a invins pe Steve Davis la bila neagra in frame-ul decisiv, Dennis Taylor, a ajuns la spital de urgenta chiar in timpul turneului de la Crucible din acest an.

Fostul mare jucator, ajuns la 67 de ani, a fost nevoit sa abandoneze postul sau de comentator pentru a se opera de apendicita, scrie presa britanica. Nord-irlandezul i-a linistit pe fani, anuntand ca isi va reveni complet.

"Chirurgul si staff-ul de la Royal General Hospital sunt fantastici. Va multumesc din suflet. Sunt fericit sa scap de apendicita aceea infectata" a spus Taylor, cel care spera sa se intoarca la masa comentatorilor chiar de luni.

Turneul a ajuns in faza optimilor - in sferturi s-au calificat deja Alan McManus, Marco Fu, Mark Williams si Mark Selby. Ultimii 4 sfertfinalisti se vor decide in urma meciurilor Ricky Walden - John Higgin (3-5), Judd Trump - Ding Junhui, Barry Hawkins - Ronnie O'Sullivan (5-3), Mark Allen - Kyren Wilson. Se joace primul la 13 in aceasta faza a competitiei.