Creatoarea de moda in varsta de 49 de ani avea, se pare, datorii de peste 13 milioane de dolari, iar afacerile ii mergeau tot mai rau.Fire mandra, nu a vrut sa-i ceara ajutorul faimosului ei parterner, a carui avere este estimata la aproape 350 de milioane de dolari.

Cantaretul, care a primit vestea in Australia, inainte de un turneu, este devastat, si a luat primul avion catre New York.

Trupul lui L'Wren Scott a fost descoperit de asistenta ei personala, in apartamentul din Manhattan al creatoarei. Aceasta a chemat imediat ambulanta si politia, dar era prea tarziu.

L'Wren Scott

Politistii cred ca a fost vorba de o sinucidere, iar motivele par sa fie financiare.

Designerul avea datorii personale de peste 7 milioane de dolari, iar firma ei le datora creditorilor 6 milioane. Traia intr-un apartament de 5.6 milioane de dolari, pe care il cumparase in 2010, iar in fotografiile pe care le posta pe Instagram, din timpul vacantelor exotice, nu lasa sa se intrevada ca ar avea probleme cu banii.

L'Wren Scott

Insa afacerile ii mergeau tot mai prost. Desi era favorita unor vedete ca Nicole Kidman si Sarah Jessica Parker, hainele create de ea disparusera din magazine.

Paris Hampton, expert: "A fost nevoita sa isi anuleze prezentarea de la Saptamana Modei de la Londra si in cercurile designerilor, se specula ca are probleme financiare"

In ultimele luni, L'Wren nu si-a mai putut plati angajatii si furnizorii. Prietenii spun ca, de aproximativ o saptamana, nu mai raspundea la telefon si se purta ciudat, insa nimeni nu si-a imaginat ca era atat de deprimata. Fire mandra, Scott n-a acceptat niciodata ajutorul lui Mick Jagger, desi erau impreuna de 13 ani. Socat si devastat de moartea iubitei sale, starul a anulat concertul Rolling Stones care urma sa aiba loc la Perth.

Pe numele ei adevarat Luann Bambrough, Scott a fost adoptata de mica de o familie mormona din Utah. La 17 ani, a fost descoperita de un fotograf si s-a mutat la Paris ca sa fie model. La 1,93 inaltime, era preferata designerilor, dar a renuntat cand si-a dat seama ca ii place mai mult sa creeze haine. In ultimii 8 ani, tinutele semnate de ea au fost purtate de Angelina Jolie, Madonna si chiar de Michelle Obama.