Duminică, starul american a spus că s-a căsătorit pentru a patra oară, luând-o în căsătorie pe starleta porno Brett Rossi, de Revelion, în timpul unei călătorii în Islanda, informează contactmusic.com.

Brett Rossi

Luni, actorul a revenit cu o nouă precizare, dezvăluind faptul că acel anunţ, făcut pe Twitter, a fost de fapt o glumă pe care a făcut-o pentru a o enerva pe cea de-a doua soţie a lui, actriţa Denise Richards.

Charlie Sheen a spus pentru site-ul TMZ.com: "Am vrut să-i dau lui Denise o lovitură!".

Brett Rossi

Charlie Sheen, în vârstă de 48 de ani, starul serialului TV "Anger Management", a publicat pe platforma Twitter o fotografie a cuplului în faţa fostului consulat francez din Reykjavík, capitala Islandei, unde, în 1986, a avut loc un summit despre Războiul Rece la care au participat preşedintele american Ronald Reagan şi liderul URSS Mihail Gorbaciov.

"Aceasta este clădirea în care M. Gorbaciov şi R. Reagan au făcut istorie. Şi tot aici ne-am căsătorit, eu cu S. (numele de alint al lui Brett Rossi, n.r.)", a anunţat Charlie Sheen.

Brett Rossi

"S" este numele de alint al starletei Brett Rossi, care obişnuieşte să îşi spună "Scottie".

Actorul american şi Brett Rossi au o relaţie care a început în 2013.

Charlie Sheen este supărat pentru că fosta lui soţie Denise Richards le-a luat cu ea pe fiicele lor - Sam, în vârstă de 9 ani, şi Lola, în vârstă de 8 ani - în vacanţă de Crăciun, iar starul nu a putut din acest motiv să îşi vadă fiicele.

Denise Richards spune că fostul ei soţ a fost invitat în acea călătorie şi că Sheen poate să îşi vadă fiicele oricând doreşte.

Charlie Sheen nu a putut să îşi vadă de sărbători nici cei doi fii - gemenii Bob şi Max, în vârstă de 4 ani - din cauza luptei pentru custodie pe care o duce în justiţie cu cea de-a treia soţie, Brooke Mueller. Gemenii se află în prezent în custodia fratelui lui Brooke Mueller, Scott Mueller.

Charlie Sheen a fost căsătorit cu Donna Peele (între 1995 - 1996), cu Denise Richards (2002 - 2006) şi cu Brooke Mueller (2008 - 2011).

Brett Rossi

Din relaţiile anterioare, Charlie Sheen are cinci copii - Sam şi Lola, cu Denise Richards, şi gemenii Bob şi Max, cu Brooke Mueller, precum şi o fiică în vârstă de 30 de ani, Cassandra Estevez, dintr-o relaţie cu fosta iubită din liceu Paula Profit.